Nu mai aștepta pe cineva dacă ești singură. Universul are alte planuri pentru tine

Prima relație cel mai adesea este despre suferință, despre cele mai puternice șocuri, e prima dragoste… Apoi urmează altele, când învățăm să interacționăm, când înțelegem că nu toate se întâmplă în felul nostru. În aceste relații nu toți oamenii sunt pregătiți pentru ceva nou, de aceea se despart iar.

Dacă o femeie este nefericită în toate aceste relații, ea începe să ajungă la o concluzie tristă: nu există regi și prinți, adică bărbați ideali. Ei nu s-au născut încă. S-au au fost luați deja. Dar își dorește atât de mult un bărbat ideal, perfect, care să o iubească și să o înțeleagă.

Apoi, după atâtea eșecuri, femeia face o greșeală foarte mare în viața ei: începe să-l aștepte pe el, idealul! Ea începe să trăiască corect, așteaptă, îl caută peste tot. Pe bărbatul care i se pare mai potrivit îl primește în viața sa.

El i-a dat câteva buchete de flori și i-a spus câteva complimente,. Ea deja s-a topit și l-a proclamat pentru toată viața ca fiind cel mai bun bărbat.

Ba mai mult, ea vede că ei doi sunt foarte diferiți, că au interese diferite. El nu-i poate îndeplini dorințele și cererile ei, dar continuă să formeze o relație cu el.

El a avut noroc: ea este femeia gingașă, care poate accepta totul, care este atentă și grijulie cu el. El ar putea chiar peste o lună să-i facă propunere, doar că în zadar a intrat ea în această relație.

Da, bărbații perfecți există

Doar că ei nu vor putea fi întâlniți dacă femeia nu se regăsește mai întâi pe sine. Mai este o chestie tare interesantă: cu cât mai mult aștepți bărbatul ideal, cu atât mai puține pretenții apar la el.

Principalul e să-l întâlnești, iar mai departe va fi cum a fi. Îl vei schimba, îl vei tolera, vei tăcea, vei accepta și chiar îl vei iubi.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să nu aștepți pe nimeni dacă ești singură, ci să începi să te iubești pe sine. Să lucrezi asupra ta, să capeți experiență și să înveți lecții din toate relațiile eșuate anterior. Trebuie să îți permiți să crești, să devii mai înțeleaptă.

Să analizezi propriul comportament și să te dezvolți intelectual, emoțional și spiritual. Prin iubirea de sine va veni și valoarea de sine, respectul față de tine însăți.

Doar prin iubirea de sine vei înțelege pe cine vrei să vezi cu adevărat în viața ta și cui ești gata să-i oferi dragoste, grijă și căldură.

Toate aceste aventuri și lacrimi îți vor fi necesare pentru a înțelege care este cu adevărat propria ta fericire. Fără ele nu vei putea face asta. Nu este corect să dai vina pe toți bărbații că sunt leneși, indiferenți sau îngrozitori doar reieșind din experiența ta anterioară.

Dacă toată viața ta este concentrată pe așteptare, nu vei vedea realitatea niciodată. Îți vei pierde visele, speranțele, vei deveni un om mic, fără vreo importanță. Nu mai aștepta, nu mai căuta bărbatul perfect.