Nu lăsa bărbatul iubit să rămână de unul singur cu propriile imperfecțiuni…

La petrecerile domnişoarelor mereu se discută aceleaşi subiecte. „Cică bărbaţii nu sunt buni de nimic” sau „acest bărbat e un iepure nu alta – atât de amuzant respiră şi mereu îşi tot ia viteză”. Din această cauză partenera sa nu se poate concentra pe propria satisfacţie întrucât mereu este sustrasă de aceste sunete stranii şi ritmuri abrupte.

Celălalt – are fantezii neordinare şi adesea manifestă violenţă în timpul actului romantic, însă nimic romantic din el nu rămâne. Aceste lucruri vor aduce o senzaţie picantă în dormitor şi va reîmprostăta pasiunea. Dar alteori, când vii obosită de la serviciu, anume de asta nu ai nevoie.

Al treilea tip – aproape ideal în calitate de amant. Este cel care ar vrea să încerce totul cu o a treia persoană. Iar după ce visul îi devine realitate nu ştie cum să procedeze în continuare. De regulă, relaţia cu un astfel de bărbat se termină cu un eşec grandios.

Şi ultimul – „visul” tuturor femeilor, bărbatul cu adevărat romantic. El este cel cu care preludiul durează atât de mult încât adormi…

Îţi este cunoscută situaţia, nu-i aşa? Sigur, toate am trecut prin aşa nopţi.

Care e motivul acestui amalgam de amanţi? Totul se explică destul de simplu: e alegerea acelei femei. Da, da, singure suntem vinovate de faptul că partenerul nu ne satisface așa cum vrem.

Nimeni, pur şi simplu, nu a realizat că poate discuta şi clarifica lucrurile în dormitor.

Bărbaţii nu sunt super eroi şi nu au posibilităţi paranormale de a ne citi gândurile. Ei fac aşa cum simt, din impulsuri şi experienţă – uneori prea mică.

Dar, poate că discuţiile ar aduce actul iubirii la un nou nivel pentru ambii?

Nu lăsa bărbaţii împreună cu propriile lor neajunsuri, cu propriile lor frici. Vorbeşte-le, spune-le despre punctele lor forte şi cele slabe atunci când ajunge vorba de o noapte petrecută în doi.

Nu -ți fie teamă de reacţia lui. Poate la început se va supăra sau va părea agresiv şi ofensat, dar cu timpul el însuşi va fi curios şi cointeresat în rezolvarea problemei.

Sursa :