fb

Nu îndrăzni să fii mai puțin decât poți fi

Ascultă-mă! Chiar acum!

Nu ai prea multe. Niciodată nu ai avut parte de prea multe lucruri și niciodată nu vei avea. Este o idee absurdă. Te-ai născut pentru a fi tu însăți. Cu toții ne-am născut pentru a fi noi înșine. Fără nici o excepție!

Dacă cineva îți va spune că ești „prea”, iată lucrul pe care trebuie să-l înțelegi cu adevărat: cu siguranță aceștia sunt oamenii care nici acum şi niciodată în viață nu vor fi suficienți pentru tine.

Pentru că tu, draga mea, tu ești soarele, luna și stelele! Tu – puterea care controlează mareele. Tu ești strigătul fără inhibiții în nopțile cu lună plină! Tu – esența dansului fermecător! Tu – căldură și sex, transpirație și foc, blândețe și curaj, fericire și ocean de lacrimi!

Tu ești în toate!

Tu treci prin umbră și lumină!

Tu – vei arde și vei renaște ținând mâna pe pulsul lumii!

Tu faci zeii să tremure!

Asta, draga mea, este granița pe care o depășești, iar pentru mulți oameni acest lucru este extrem de incomod. Îi faci să se sperie și să te împingă în jos. Pentru că ştii să dansezi cu umbra, iar strălucirea ta provoacă oamenilor admirație, dar în același timp și frică. Iar existența ta îi determină să facă un pas spre locul pe care nu sunt dispuși să-l vadă.

Dar, draga mea, nu te-ai născut să fii simplă. Ești aici pentru ceva mult mai mult. Pentru că tu rupi granițe și ești în căutarea adevărului! Ești oglindă și vrăjitoare, iar în tine se află puterea sutelor de milenii. Deci, nu ești simplă.

În tot acest adevăr, te rog, nu crede că nu meriți o profundă ușurință interioară. Nu permite nimănui să te convingă că nu-ți vei găsi un bărbat care nu-ți va cere să te justifici în fața lui, nu te va subaprecia, nu-ți va calma furtuna din interiorul tău sau care nu îți va suprima iubirea ta extravagantă.

Pentru că asta reprezintă o prostie totală.

Acea iubire care nu-ți va spune niciodată că ești „prea” – există. Și când o vei găsi, celălalt te va vedea exact așa cum ești și cum trebuie să fii.

Dar până se va întâmpla asta, vreau să faci ceva pentru tine, pentru mine și pentru fiecare femeie care se consideră „prea”.

Ia toate lucrurile care le crezi „prea mult” la tine și canonizează-le. Strânge toate rănile inimii tale și aprinde flacăra. Iar cu această acțiune îi vei îndemna și pe ceilalți să facă același lucru.

Nici nu îndrăzni să trăiești altfel!

Pentru că avem nevoie de tine. Fiecare dintre noi, bărbat sau femeie, care se consideră „prea”. Tu ești imaginea care în cele mai dificile momente ne va aduce aminte cum trebuie să fim.

via: sabiratelzvezd