Nu încerca să seduci bărbatul care are deja o femeie alături. Trădând-o pe ea, el într-o zi te va trăda și pe tine

Îl iubești. L-ai zărit într-o zi de mână cu ea, dar ți-ai zis că în tine e suficient farmec ca să-l cucerești. Ai folosit toate armele tale ca să-l faci să te vrea. Și el te-a vrut. Ai dorit să-ți spună că e înnebunit după tine. Și el ți-a spus. L-ai făcut să te aducă în patul lui. I-ai aflat secretele. El într-o zi ți-a spus că nu o mai vrea pe ea, că te vrea pe tine. Tu ai fost fericită atunci. Ai crezut că a mers seducția. Apoi ați făcut o relație. Apoi v-ați iubit. Apoi el s-a schimbat. Apoi el a trădat încă o dată, dar deja pe tine.

Nu există motive să pleci, dacă e dragoste. Nu există motive să trădezi, dacă te respecți pe tine și respecți pe omul de alături. Pot să te vrea și să te seducă o mie de femei, dar dacă o iubești ești alături de ea și nu de ele. Dacă sentimentele nu mai sunt la fel, pleci. Nu de dragul alteia și nu de dragul altui pat rece. Pleci să te regăsești. Dar dincolo de asta, dincolo de emoții de moment, sunteți voi. Împreună. Trădând pe ea, vei trăda și pe cea care vine după.

Iar tu să nu încerci să-l seduci, fiind convinsă că e al tău pentru totdeauna. Nu va fi. Dacă-ți va reuși să-l cucerești. nu va fi decât pentru moment. El apoi te va trăda. El va dori o relație stabilă, o femeie sinceră și de încredere, o familie poate. El își va da seama că nimic nu contează mai mult decât să iubești și să fii iubit. Sau poate că invers, va repeta la intervale fixe de timp faza cu trădarea. Va crede că așa e firesc, că poate. Tu, indinferent de cum va fi, vei rămâne dezamăgită, vei suferi. Dacă nu vrei asta, fii tu corectă. Încetează să cucerești, încearcă să păstrezi.

Nu încerca să seduci bărbatul care are deja o femeie alături. Trădând-o pe ea, el într-o zi te va trăda și pe tine. – citat cu autor anonim. 

Foto: donne.co