Nu-i mărturisi dragostea ta, până nu răspunzi sincer la aceste 5 întrebări

Când stelele se aliniază în ordinea potrivită, o persoană nouă apare în viaţa ta şi vei fi atras de ea ca un magnet. Dar oare ce va fi cu adevărat: pasiune sau dragoste? Deşi aceste două lucruri se împletesc foarte bine, fiecare are rolul său aparte în viaţa noastră. Înainte de a mărturisi dragostea pentru cineva, răspunde mai întâi sincer la următoarele întrebări:

1. Te leagă o relaţie profundă de prietenie?

Dacă răspunsul este da, atunci această persoană este dragostea vieţii tale. O relaţie fără prietenie are şanse foarte mici de supravieţuire. 

2. Eşti gelosasă şi te simţi singură?

Îndrăgostiţii au încredere unul în celălalt, indiferent de situaţie. Cei ale căror relaţii se bazează doar pe pasiune, de regulă mereu caută motive de gelozie.

3. Aştepţi ca omul de alături să fie ideal?

A iubi înseamnă a accepta micile neajunsuri ale partenerului. Cei care sunt conduşi doar de pasiune, cel mai des vor ca partenerii lor să se comporte perfect, creând iluzia unei relaţii perfecte.

4. Aveţi secrete unul faţă de celălalt?

Într-o relaţie sănătoasă, între parteneri nu există secrete, ziduri, obstacole. Cei, a căror relaţie se bazează doar pe intimitate, îşi ascund adevărata identitate.

5. Totul constă doar în atracţie?

Partea intimă este foarte importantă într-o relaţie, însă a face o obsesie din asta dăunează mult relaţiei. Între timp, tu şi partenerul tău veţi obosi unul de celălalt şi veţi căuta senzaţii noi.

Sursa :