fb

Nu-i folosi pe alții în loc de medicamente și încetează să-ți tot otrăvești sufletul!

Descoperă-te. Fii o formă veritabilă a tot ce înseamnă frumusețe lăuntrică. Înțelege că viața e compusă nu doar din oamenii și locuri, dar și din totalitatea convingerilor, viziunilor și trăirilor universale. Studiază-le.

Nu te lăsa influențată de ideea că trebuie să-ți găsești ACUM „a doua jumătate”. E ca și cum ai fi o persoană pierdută, a cărei existență depinde de prezența sau absența unui partener de viață. Inima ta îți aparține. Ea îți definește spiritualitatea și te face să iubești viața.

Nu fi crudă. Nu folosi alți oameni doar pentru că te simți singură și te-ai săturat să te trezești dimineața fără a avea pe cineva alături. Fii blândă cu tine și cu alții, dar nu te dărui celor care nu te merită.

Nu-i folosi pe alții pe post de medicamente și încetează să-ți mai otrăvești sufletul.

Acceptă acele gânduri care-ți sfâșie sufletul la miez de noapte. Acceptă ideea că în loc de inimă, nu simți decât o gaură neagră. Înțelege cu adevărat problema ta spirituală și nu o mai nega. Gândește-te la ea ca la un oaspete vremelnic și nu ca la o trăsătură a ființei tale.

Dar nu uita că nu o poți alunga pur și simplu. Ea te chinuie acum, pentru că e timpul să înveți o nouă lecție. E momentul potrivit să mai treci printr-o experiență semnificativă și să devii mai înțeleaptă și mai corectă. Fii sigură că, odată ce îți vei da seama care este motivul suferinței tale, vei deveni liberă.

Iar libertatea ta va fi cel mai prețios cadou pe care ți l-a dăruit viața vreodată.

Trăiește din plin farmecul cafenelelor, plimbărilor nocturne și călătoriilor. Iubește-ți singurătatea, până când ea se va metamorfoza într-o condiție absolută a propriei tale fericiri și vei ști că nu mai ai nevoie de nimeni lângă tine.

Acum ești doar tu, iar întregul univers stă la picioarele tale!

Source :

creu