Nu grăbi niciodată lucrurile: Universul știe când să-ți dea o lecție și când să te facă fericită

Lucrurile nu se grăbesc. Viața se trăiește în fiecare secundă, oră, zi. Viața se simte, cu toate lecțiile și momentele ei dure, cu tot ce treci prin tine și înțelegi.

Pentru a fi fericită trebuie să lucrezi la a ta fericire, iar atunci când atingi acel moment de împlinire nu te lenevești, dar să îl întreții. Viața nu este construită din grabă. Tu ești cea care te grăbești, care vrea mereu mai mult, mai special.

Oprește-te și privește în jur. Vei observa cât de multe ai pierdut. Vei vedea cerul senin, copii alergând, frunze care se lasă duse de dansul vântului. Vei înțelege viața în mai multe forme, surprinzând clipa, esența și farmecul ei.

Lumea trăiește într-o fugă permanentă. Vrea să-și îndeplinească scopurile și obiectivele, uitând esențialul: să trăiască. De asemenea, tinde să mimeze perfecțiunea. Precum știi, rețelele de socializare sunt locul unde găsești doar oameni perfecți, cu o viață perfectă.

Oamenii se mint pe ei înșiși și își pierd autenticitatea, naturalețea. Tu fii unul dintre cei care au curajul să se prezinte lumii cu toate defectele și valorile pe care le are. Așa cum este, autentic și simplu. Sincer, indiferent de provocări.

Fiecare lecție este o șansă de a nu mai repeta aceleași greșeli în viitor. Atunci când lecțiile sunt bine învățate, fericirea și succesul vine de la sine. Tot de ce ai nevoie este voința de a ieși din zona ta de confort și de a a-ți recunoaște problemele cu care te ciocnești.

Ești un întreg Univers

Imaginează-ți că ești omul care are o coală de hârtie albă și poate picta orice își dorește. Acea coală albă de hârtie este viața ta. Tu ești cea care își construiește drumul propriei vieți. Tu ești cea care construiește desenul de la prima linie până la ultima.

În viață nimic nu este întâmplător. Toate au un sens. Tratează eșecurile ca niște experiențe de viață care vor lăsa în urma sa o schimbare frumoasă. Nu te grăbi să iei decizii grăbite. Ascultă-ți intuiția.

Dacă ai timp, gândește-te asupra deciziilor importante două, trei zile. Chiar și mai mult, dacă simți nevoia. Crede în oameni, chiar dacă ai fost trădată sau mințită. Nu te grăbi să spui „Da”, atunci când ești indecisă.

Nu te grăbi. Trăiește intens. Toate au un sens în această viață. Universul știe când să vină în viața ta cu o lecție importantă. După, vei privi lucrurile altfel, te vei raporta la lume altfel, vei simți oamenii altfel.

După, vine și acel moment de recunoștință, de regăsire. Vine clipa în care nu va mai conta nimic. Vei trăi frumos, aici și acum, omul și emoția. Vei trăi așa cum nu ai mai făcut-o până acum.

Nu te grăbi, riști să nu mai prinzi pe nimeni din urmă. Păstrează ritmul, fă pașii în direcția corectă, acolo unde vei găsi oamenii tăi, povestea ta.

Cu drag, Mary