Nu grăbi niciodată lucrurile: universul știe când să-ți dea o lecție și când să te facă fericită

Lucrurile nu se grăbesc. Viața se trăiește în fiecare secundă, oră, zi. 

Pentru a fi fericită trebuie să lucrezi la a ta fericire, iar atunci când atingi acel moment de beatitudine, nu te lenevești, ci îl întreții. Viața nu este construită din grabă. Tu ești cea care te grăbești.

Oprește-te și privește în jur. Vei observa cât de multe ai pierdut. Vei vedea cerul senin, copii alergând, frunze gălbui care se lasă duse de dansul vântului. Vei înțelege viața în mai multe forme.

Lumea trăiește într-o fugă permanentă. Vrea să-și îndeplinească scopurile și obiectivele, uitând esențialul: să trăiască. De asemenea, tinde să mimeze perfecțiunea. Precum știi, rețelele de socializare sunt locul unde găsești doar oameni perfecți, cu o viață perfectă.

Oamenii se mint pe ei înșiși și își pierd autenticitatea, naturalețea. Tu fii unul dintre cei care au curajul să se prezinte lumii cu toate defectele și valorile pe care le are.

Fiecare lecție este o șansă de a nu mai repeta aceleași greșeli în viitor. Atunci când lecțiile sunt bine învățate, fericirea și succesul vine de la sine. Tot de ce ai nevoie este voința de a ieși din zona ta de confort și de a a-ți recunoaște problemele cu care te ciocnești.

Imaginează-ți că ești o pictoriță care are o coală de hârtie albă și poate picta orice își dorește. Acea coală albă de hârtie este viața ta. Tu ești cea care își construiește drumul propriei vieți.

În viață nimic nu este întâmplător. Toate au un sens. Tratează eșecurile ca niște experiențe de viață care vor lăsa în urma sa o schimbare frumoasă. Nu te grăbi să iei decizii grăbite. Ascultă-ți intuiția, iar dacă ai timp,  gândește-te asupra deciziilor importante două, trei zile.

Crede în oameni, chiar dacă ai fost trădată sau mințită. Nu te grăbi să spui „Da”, atunci când ești indecisă.

Nu te grăbi. Trăiește intens. Toate au un sens în această viață.

Cu drag, Mary