Nu există „să-ți găsești jumătatea.” Pur și simplu într-o zi întâlnești un om de lângă care nu ai vrei să pleci niciodată

Oamenii caută o viață omul potrivit, gândind că acesta ar trebui să corespundă unor parametri exacți, apoi își dau seama că nu au căutat unde trebuie și o iau de la început. Așa pierd probabil cea mai importantă parte din viața lor. Oamenii pun prea mult suflet în expresia `jumătatea mea” și uită că dragostea adevărată apare acolo unde ambii sunt împliniți pe interior. Apoi vine cunoașterea. Apoi înțelegerea. Apoi ambii trăiesc fericiți. Căutarea uneori durează mai puțin de o clipă, apoi contează momentele de după.

Nu ai de unde să știi dacă omul care ți-e drag va fi cu tine o viață. Asta și e greșeala multora care se implică orbește în relație, fără a înțelege că unele fericiri au sfârșit. În schimb, cei care trăiesc fericirea în prezent, cei care trăiesc omul din prezent, cei care găsesc potrivit să primească plăcere de la simpla îmbrățișare sau de la un singur sărut vor fi fericiți cu adevărat. Atunci când înțelegi că ți-e bine lângă omul tău e mai important decât atunci când spui că el e sufletul tău pereche.

E frumos să ții de mână un om drag și să nu vrei să-i dai drumul. E frumos să-l îmbrățișezi și să vrei ca îmbrățișarea să dureze o veșnicie. E frumos să înțelegi că dependența nu crează lumină într-o relație, iar lumina e vitală atunci când nu știi unde să o apuci. Dacă spui că cel de alături e jumătatea ta nu schimbi nimic, nu asta e emoția cea mai mare. Însă dacă simți că împreună cu acest om vrei să fii și azi și mâine și pentru toată viața, abia atunci poți să spui că iubești și ești iubit. Găsește dragoste în momente și nu în deprinderi.

Nu există „să-ți găsești jumătatea.” Pur și simplu într-o zi întâlnești un om de lângă care nu ai vrei să pleci niciodată. – citat cu autor anonim