Nu există „prea târziu”, există „nu mai are rost”

Dacă ai deschis acest articol trebuie să știi cel mai important lucru: atât timp cât mai respiri – niciodată nu e prea târziu pentru a-ți îndeplini un vis, o dorință. Nu e târziu pentru a ieși din zona de confort, pentru a iubi, pentru a-ți depăși propriile limite.

Nu este prea târziu să pleci de lângă oameni care te subestimează și te împiedică să-ți urmezi propriul drum. 

Nu e târziu să înveți o limbă nouă și să alergi în fiecare dimineață. Nu este prea târziu să spui „Iartă-mă”, chiar dacă acel om de mult e plecat printre stele. Tu ești o parte din acest Univers, fără ca să conștientizezi acest fapt ai o conexiune inexplicabilă cu Pământul. Oprește-te din alergat și ascultă pentru câteva minute trilul unei păsărele, privește cerul și ascultă murmurul unui izvor.

Nu este prea târziu să-ți recunoști greșelile.

Cere-ți iertare pentru zilele în care ai spus „Nu” atunci când trebuia să zici „Da”. Iartă-te pentru că nu te-ai iubit pentru cine ești și pentru cine nu ești, pentru că nu te-ai ascultat și ai renunațat la tine, pentru orgolii străine.

Niciodată nu e prea târziu să te reinvetezi, să faci un bine, să fii om, să ajuți, să crezi și să iubești.

Nu mai are rost atunci când devii doar un punct mic într-o groapă de lut. Nu mai are rost când nu mai simți nimic și ești doar trup, carne și oase. Atunci când nu mai respiri nu contează nimic. Dar până atunci poți schimba atât de multe. Începe de azi.

Zâmbește.

Îmbrățișează.

Apelează un om drag.

Încurajează.

Cere iertare.

Crede în tine.

Fii tu – autentic.

Cu drag, Mary!