Nu există momentul nepotrivit. Există doar oameni care nu vor să încerce, din nou și din nou, până reușesc

Atunci când nu ești sigur de propriile sentimente sau când nu vrei să te împărtășești cu cineva secretele din viața ta, folosești conceptul unui moment nepotrivit, ajungând într-un blocaj.

Deseori ai folosit această frază: „nu e momentul potrivit”. Cert este că viața niciodată nu are să-ți spună când anume e acel moment potrivit în care totul să fie corect, când totul să se desfășoare conform planurilor tale, când totul să fie simplu și ușor.

Momentul special întotdeauna este nepotrivit.

Mereu este imperfect și nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. Pur și simplu nu poate fi permanent numai rău sau numai bine. Nu există „timp greșit”. Există doar persoane greșite, nepotrivite.

Folosești conceptul de „moment nepotrivit” când îți este frică să vorbești împotriva ta, a sentimentelor tale. Când nu vrei să lași o persoană să intre în viața ta ca să-i arăți toate secretele pe care le ascunzi de lume.

Adevărul este că unii oameni sunt buni la sincronizare, la călătoriile sigure prin viață. Acești oameni trec mai ușor prin perioadele dificile și mereu sunt gata de orice. Ei înșiși își fac momentul potrivit atunci când întâlnesc pe cineva care le stârnește interesul.

Ei știu să zâmbească, să creadă și să iubească din nou. Înțeleg că circumstanțele ar putea să nu fie niciodată ideale pentru a cunoaște mai bine pe cineva sau pentru a intra într-o relație romantică. Acești oameni știu că orice obstacol poate fi doborât și orice problemă poate fi rezolvată.

Întotdeauna există o modalitate de a ajunge la un echilibru.

Nu există „moment nepotrivit”. Există doar persoane nepotrivite care nu vor să creeze acest moment potrivit. Timpul și viața nu îi favorizează pe cei care sunt pregătiți, ci pe cei care mereu încearcă, în ciuda dificultăților.