Nu există femei care nu pot fi fericite. Sunt doar femei care nu au iertat și trăiesc cu trecutul sau femei cărora le este teamă și trăiesc cu viitorul. Iar femeile fericite trăiesc cu prezentul și cu omul de lângă

Nu există femei care nu pot fi fericite. Pentru că nefericirea nu o are nimeni. În schimb, o pot trăi unii în anumite momente de disperare. O trăiesc femeile neîmplinite și femeile care uită cine sunt. Cele care au rămas blocate în trecut și cele care prea mult se gândesc la viitor. Iar fericirea în tot acest timp le așteaptă în prezent. Pentru că nu e om să fie fericit din amintiri sau speranțe, fie acel om și cea mai visătoare sau dependentă femeie. Trăiești fericirea acum, fie alături de cineva, fie nu. Femeile care încearcă să-și pună o mască tristă și nefericită pe față să se întrebe la cine se gândesc în acel moment și de câte ori au lăsat prezentul de dragul trecutului.

E în puterea fiecărei femei să decidă cum să trăiască și pe cine să aibă alături. Cele care zic că nu au ce face, că suferă datorită unui nemernic care le-a trădat se înșeală cel mai mult. E imposibil să suferi dacă nu vrei singură asta. Cum e imposibil să lași să treacă câțiva ani din viață pentru a-ți motiva pierderile din trecut. Să sufere pentru ce a fost pot doar femeile care încă nu au destulă experiență, femeile naive care mai cred că el se va întoarce. Sau că viitorul va fi mai bun. Cum să te aștepți la un viitor bun dacă nu trăiești bine prezentul? Același cerc vicios din care nu scapi dacă te gândești că va veni cineva, bărbatul adevărat să te scoată din trecut. Nu va veni. Pentru că bărbații corecți nu se uită la femeile care nu sunt stăpâne pe viața lor. Cum nu se uită la femeile care își fac zi de zi planuri grandioase, dar niciodată nu acționează. Nu depinzi de un bărbat decât atunci când ești dispusă să faci o familie cu el. Un care să crească în prezent.

Astăzi este cea mai importantă zi din viața ta. Astăzi ești fericită la brațul lui sau fericită prin ceea ce faci. Astăzi nu te ții de trecut și nu te arunci în viitor. Trăiești prezentul așa cum este el și prin ceea ce ești îl faci mai frumos. Astăzi mergi să faci o plimbare, deschizi un proiect sau vorbești cu el. Astăzi ești cea mai fericită femeie. Nu pentru că așa ar fi vrut el, ci pentru că inima ta cere fericire. Pentru că așa îți oferi șansa să poți iubi din nou. Sau cu adevărat. Așa ești TU! Iar nefericirea e pentru oameni disperați. Pentru ce să disperi, dacă poți să trăiești ziua de azi, mai frumos decât oricare altă zi?

Nu există femei care nu pot fi fericite. Sunt doar femei care nu au iertat și trăiesc cu trecutul sau femei cărora le este teamă și trăiesc cu viitorul. Iar femeile fericite trăiesc cu prezentul și cu omul de lângă