Nu există bărbați fideli și infideli. Există femei iubite și neiubite

Nu există bărbați fideli și infideli. Există femei iubite și neiubite. Pe femeia iubită nu vrei să o înșeli. Iar la una pe care nu o iubești nu vrei să te duci. Anume de aceea există calea asta de mijloc, tâmpită, de altfel, și specifică bărbaților slabi de caracter sau afemeiați. Cert este că un bărbat niciodată nu-și va trăda sau înșela femeia pe care o iubește cu adevărat. Ce să găsească el la altele, dacă a găsit un întreg univers alături de ea?

Iar în relațiile unde nu există dragoste mereu va există o umbră de îndoială, o intenție de a călca strâmb. Și asta se referă la ambii. Bărbatul nu va pleca, pentru că-i va păsa de ea sau îi va fi milă, sau vor avea interese comune. Dar va căuta și altceva, acel altceva în care se vor regăsi sentimentele și dorințele lui ascunse. Dar nici acesta nu este un argument.

Pentru că bărbații care se respectă nu înșală. Ei mai bine spun că nu iubesc și pleacă, chiar cu riscul ca ea să-l creadă nemernic și trădător. Ei pleacă pentru că nu se mai regăsesc alături de ea. Dar rămân fideli până la urmă. Pe când alții vor găsi potrivit să înșele. Vor fi afemeiați și nedemni de încredere. Corect, există femei care sunt iubite și femei care nu sunt iubite. Dar sunt bărbați care înțeleg că iubesc și rămân sau simt că nu iubesc și pleacă.

Foto: rawforbeauty.com