Nu ești perfect și să-ți spun ceva: fata asta pe care ai întâlnit-o nu este nici ea perfectă. Întrebarea este dacă veți fi perfecți unul pentru celălalt.

Nu ești perfect. Nu gândești mereu corect și nici comportamentul tău nu este întotdeauna conform așteptărilor celor de lângă tine. Te grăbești, iei decizii pripite și uneori mergi pe drumuri greșite. Ai un trecut frumos sau mai puțin frumos, amintiri de care ești legat cu sufletul. Uneori poate ești arogant și gelos. Sau lași apa în baie după duș și ești enervant. Poate că sunt prea mulți ciorapi de ai tăi prin casă și uiți data zilei în care v-ați cunoscut. Acesta  ești tu. Imperfecțiunele tale te caracterizează, ești om și ai dreptul la a greși.

Nici ea nu e perfectă. Ai întâlnit-o dintr-o întâmplare. Te-a cucerit prin simplitatea pe care o emana și felul ei de a gândi. Dă dovadă de o maturitate amestecată cu o naivitate profundă. Ai văzut în ea ceva inexplicabil și ai înțeles că ea este cea pe care o căutai, pe care o visai, pe care o iubeai în adâncurile sufletului. Apoi ai cunoscut-o. I-ai cunoscut cele mai intime defecte. Poate că nu-ți place atunci când te deranjează în timp ce tu ești ocupat sau te enervează faptul că mereu își pierde telefonul prin geanta cu o mulțime de lucruri care nu-i sunt de folos. Sau că alteori te obligă să faci ceva ce nu-ți place și totuși o faci de dragul ei. Nu sunteți perfecți.

Dar sunteți perfecți unul pentru celălalt.  Ea te iubește cu toată suflarea ei. Fiecare defect al tău îl tratează cu bunătate și orice greșeală cu înțelegere.  Te susține, crede în tine și-ți dă curajul să continui atunci când vrei să cedezi. Te motivează să fii un om de calitate. Vă completați și vă ascultați. Vă simțiți, iar inimile voastre bat la unison. Nu vă sperie nici o greutate. Ați înfruntat multe, doar pentru simplu fapt că v-ați ținut de mână. Nu ați cedat, ați luptat și ați crezut în iubire. Ați renunțat la multe de dragul relații voastre, iar din tot ce s-a întâmplat între voi reiese că sunteți perfecți unul pentru celălalt. Defectele voastre se transformă în perfecțiune din acel moment când toată lumea se miră cum a rezistat iubirea voastră după atâtea furtuni.

Nu ești perfect și să-ți spun ceva: fata asta pe care ai întâlnit-o nu este nici ea perfectă. Întrebarea este dacă veți fi perfecți unul pentru celălalt. – Citat din fimul „Good Will Hunting”