Nu este medicament care să vindece ceea ce poate să vindece fericirea

Nu totul se tratează în mod tradițional. Niciun medicament nu va putea înlocui fericirea. Starea aia de bine când ești la pieptul unui om drag și simți că nimic altceva nu contează. Momentele de gingășie sau de nebunie, vorbele spuse cu căldură, susținerea în clipe grele: toate vor reuși să aducă liniște în sufletul tău și iubire în inima ta. Vor trata cele mai adânci răni și vor fi ca un pansament pentru toate suferințele.

Fericirea nu costă nimic și în același timp costă toate eforturile tale. Trebuie să lupți pentru ceea ce-ți dorești, pentru dragoste, pentru omul drag. Pentru că nu întotdeauna obţii cu uşurinţă. Arareori găsești fără să cauți. Iar dacă cauți fără să găsești, ajungi să fii trist și să suferi. Ajungi să fii nefericit. De asta poate că ceea ce ai alături și ceea ce te face fericit trebuie să păstrezi. Și dacă simți că pierzi, trebuie să lupți de două ori mai mult.

Fericit fiind, nu uita de alți oameni care în trecut te-au făcut să te simți bine și niciodată să nu râzi de nefericirea lor. Unii oamenii și-ar da și viața pentru clipe de fericire alături de cineva, dar nici așa nu pot să convingă că sunt potriviți. Abia când vor iubi și vor fi iubiți vor trăi un sentiment plăcut. Mult probabil să fie fericirea. Tu dacă ai găsit motivul tău de fericire, păstrează-l!

Foto: igbox.co