Nu este greșit să iubești! Greșit e să pierzi din prostie ceea ce iubești…

Să iubești nu e păcat, nu e prostie, nu e greșit, nu e tabu, nu e o raritate. Nu fiecare om poate iubi cu adevărat și nu fiecare om întâlnește un alt om, căruia i-ar putea oferi fericirea lui fără a se gândi o clipă de ce face asta.

Anume din incredibila plăsmuire a dragostei rezultă obligația oamenilor de a păstra aproape ceea ce iubesc. Să pierzi nu este greu. Stupid este să pierzi din prostie omul, emoțiile, lucrurile ce vă leagă… și apoi să regreți o viață. Ai grijă să nu ajungă niciodată până aici.

Am cunoscut oameni fericiți într-o zi și nebuni de dor în altă zi. Oameni care regretau amarnic gestul lor din trecut. Sau cuvintele care au dus la despărțirea de omul iubit.

Am cunoscut oameni care și-au recunoscut greșeala, dar era prea târziu. Celălalt fie era căsătorit cu altcineva, fie era fericit în lumea lui. Am cunoscut oameni care au încetat să iubească, influențați de alți oameni care nu au iubit niciodată. Și fiecare dintre ei a greșit.

Tu să nu greșești astfel. Nu permite timpului, momentelor și oamenilor din jur să pună capăt unei iubiri pe care o porți în tine și care e reciprocă.

Nu-ți permite să te lași dus de val și să regreți după aia mult timp. Fii corect în prezent și fii sigur de sentimentele tale și ale omului de alături. Nu crede că, dacă pierzi pe cineva, vei găsi pe altcineva, mai bun și mai frumos. Și dacă nu va fi așa? Prețuiește ceea ce ai și prețuiește omul tău drag.

Nu este greșit să iubești! Greșit e să pierzi din prostie ceea ce iubești.