Nu e vina lor că te-au dezamăgit, e vina ta că ai avut încredere în ei

Uneori nu bărbații care te dezamăgesc sunt de vină. E în caracterul și natura unora să dezamăgească. Uneori tu ești singura persoană care poate face diferența dintre cei corecți și cei prefăcuți. Și tot tu poți să decizi în cine poți să ai încredere și de cine să te ferești. Experiențele din trecut, bărbații lângă care ai fost, felul lor de a-ți răspunde la dragoste: toate astea au adunat o lecție unică, una care să te ajute să alegi corect.

Dezamăgirea uneori este o alegere. Sunt momente când poți anticipa un gest, un comportament, un final de relație. Și atunci ai toată șansa să pui punct înainte de a începe sau înainte de a transforma o iubire în circ. Și asta nu înseamnă că de azi înainte te vei izola de toată lumea și nu vei mai crede pe nimeni: trebuie să ai încredere. Dar numai un bărbat corect, iubitor și sincer merită încrederea ta.

E ușor să dai vina pe cineva și e mult mai greu să înțelegi de ce nu a mers. Poate că pur și simplu nu era potrivire de caracter, poate că el, din dorința de a te impresiona și de a părea altul în fața ta, se schimba. Iar atunci când și-a arătat adevărata valoare, te-a dezamăgit. Lucrurile stau diferit la fiecare relație. Dar dincolo de asta, contează să înțelegi că nu toți oamenii sunt la fel, cum nu toți bărbații sunt la fel. Unii te vor face fericită, alții te vor face să suferi. Dintre toți, alege-i pe cei în care poți avea încredere.

Nu e vina lor că te-au dezamăgit, e vina ta că ai avut încredere în ei!