Nu, dragul meu, tu nu ești băiat rău. Pur și simplu scopurile noastre nu coincid: tu cauți femeia cu care să te culci, eu caut bărbatul pe care să-l iubesc

Tu nu ești băiat rău. Am înțeles asta din prima clipă în care ai îndrăznit să mă cucerești. Să fiu sinceră, ți-a reușit. Aveai cuvintele la tine, erai manierat, știai când și cum să mă faci să mă simt plăcut. În plus, sărutai bine. Ai continuat apoi cu o invitație la cafea, care repede a trecut în vin scump. M-ai făcut pe o clipă să cred că nu ești ca alții, că tu poți să-mi dai dragostea pe care atât de mult mi-o doream. Până în clipa când mi-ai propus să mergem la tine, făcând o aluzie la noaptea de care am putea profita în doi. Atunci înainte să plec am zis că asta e. Pur și simplu scopurile noastre nu coincid.

Și nici interesele noastre nu-s la fel. Tu voiai o femeie de-o noapte, eu un bărbat care să rămână și a doua zi. Și a treia zi să rămână la fel. Tu știai doar să cucerești, eu căutam pe care să vrea să mă păstreze alături. Tu sperai la un sex de ocazie, eu la o dragoste pentru toată viața. Poate că pentru tine diferență prea mare nu era între acel sex și acea dragoste. Eu însă deja făcusem imunitate la tentații de minut. Eu speram să te găsesc altfel.

Acum încerci să mă convingi că ești altfel. Altfel cum? Mai fustangiu decât alți fustangii? Nu, merci. O duc bine și fără cuvinte siropoase, bune de adormit copiii. Și să știi că nu-ți port pică și nici gând rău nu-ți trimit. Așa e viața uneori: pe unii îi arunci în primele brațe întâlnite, pe alții îi poartă un pic până găsesc fericirea. Așa ești tu, un băiat încă și așa sunt eu, o femeie. Scopurile noastre nu coincid, visurile noastre nu sunt la fel. Pa.

Nu, dragul meu, tu nu ești băiat rău. Pur și simplu scopurile noastre nu coincid: tu cauți femeia cu care să te culci, eu caut bărbatul pe care să-l iubesc. – citat cu autor anonim