Nu da femeia din brațe pe cea de pe stradă

Dacă alături de tine e o femeie iubitoare, căreia îi pasă de relația voastră și care se implică la fel de mult ca și tine, de ce să o schimbi? Dacă abia așteaptă să vii acasă, te ascultă de fiecare dată când ți-e greu și îți susține planurile, de ce să o lași? Dacă cu tine vrea să aibă o familie frumoasă, copii și e gata oricând să pună relația voastră pe primul loc, de ce să o înșeli? Câte femei ți-ar fi alături oricând, câte ți-ar înțelege dorințele și câte s-ar culca din dragoste la pieputl tău? Dacă femeia ta te iubește, de ce să cauți altele?

Sunt unele subiecte pe care nici nu merită să le comentezi. În loc de asta încearcă să acționezi. Să lupți pentru fericirea ta. Să fii alături. Să faci totul ca ea, femeia vieții tale, să vrea să te aștepte acasă și să poată să te asculte. Nimic nu este perfect, ideal, de pus în rame. Nimic nu ți-e dat pe tavă. Trebuie să demonstrezi ca să fii fericit. Să cucerești ca să poți păstra. Să păstrezi ca să știi ce e aia dragoste adevărată. Iar dragostea nu o trăiești cu fiecare femeie. Nici pe departe. Poate că frumoasa de alături e omul vieții tale. Poate în clipa asta te vrea alături, are nevoie de tine. Poate că anume cu ea vei avea copii și o familie. Atunci de ce să mai pierzi timpul?

Nu încerca să fugi după două femei că nu rămâi cu nici una. Firește, până la urmă alegi femeia potrivită ție, dacă și tu ești un bărbat potrivit. Alegi femeia pe care o vrei soție și mamă a copiilor. Alegi femeia înțeleaptă și care privește lumea cu aceiași ochi ca și tine. Dar odată ce ai ales-o, ești cu ea. Nu cauți să înșeli. Nu vrei să lași. Devii bărbatul potrivit la locul potrivit, gata să ajute și să încurajeze de fiecare dată când trebuie. E cea mai mare amăgire să crezi că totul se va uita. Sau și mai mult, că ea nici nu va afla. Adevărul rămâne adevăr. Minciuna e minciună și indiferența tot indiferență este. Dacă o iubești, atunci o faci fără jumătăți de măsură. Și nu fugi. Iubești. Atât de puternic iubești.

Nu da femeia din brațe pe cea de pe stradă.