Nu contează unde ești, atât timp cât ai un om drag în suflet

Uneori ești nevoit să pleci. Să te îndepărtezi de locurile care îți umpleau sufletul cu pace și liniște. Strângi din dinți și lași în urma ta pe cei care îi iubești și te iubesc. Îți iei amintirile și speranța că într-o zi vă veți revedea și totul va fi ca altădată. Un bagaj cu haine, câteva poze și un bilet te duc undeva, undeva unde e altfel. Alte zâmbete, alte flori, alte amintiri. O altă lume, cu o altă percepție asupra vieții. Te doare, dar știi că doar astfel vei putea să dai viață visului tău. Doar așa, într-un loc necunoscut aspirațiile tale vor deveni realitate.

Totul e diferit și totuși este ceva care rămâne la fel. Cerul. Cerul  e neschimbat, e același ca acasă. Cerul te-a urmărit, iar cu el te-au urmat și toate amintirile. Oriunde nu ai pleca vei  lua cu tine o parte din ceea ce ai trăit.

Poți să fii peste mări și oceane, să te despartă mii de kilometri de omul drag, iar asta să nu conteze. Atât timp cât în sufletul tău îl ai pe el, omul pe care îl iubești, omul care nu renunță, care nu te lasă, nu pleacă, dar crede în voi, te mai așteaptă – ești cel mai rezistent om al încercărilor. Ai cele mai puternice aripi. Nimeni și nimic nu te poate doborâ la pământ. Atunci voi știți că depărtarea nu contează, că povestea nu moare: când doi oameni se gândesc unul la celălalt, au aceleași sentimente, și totul este reciproc. Știi că dragostea voastră v-a dat tot ce ați meritat, tot ce a fost mai extraordinar. Până la urmă înțelegi un simplu lucru: nu contează unde ești, atât timp cât ai un om drag în suflet. Iar de aici se începe povestea voastră cu happy end.