Nu contează numărul bărbaților din viața unei femei. Contează ce a învățat de la ei

Nu sunt genul tău. Știi de ce? Pentru că nu mai sunt naivă. Nu mai cred în vorbe goale. Nu mai sper ca un om mincinos și distrugător de suflete s-ar putea schimba. Nu râde. Nu spune că cunosc bine bărbații, pentru că aș fi avut mulți. Nu este așa. Nu contează numărul bărbaților din viața unei femei. Contează ce a învățat de la ei. Ar putea să aibă trei sau șapte, iar acei bărbați să nu o fi învățat nimic. Sau ea nu a știut să înțeleagă esențialul și va greși de fiecare dată.

Mie mi-a ajuns unul ca să fac diferența dintr-un bărbat afemeiat și unul serios. Mi-a ajuns unul ca să știu cum arată trădarea. Mi-a ajuns unul ca să știu cum e să dăruiești tot ce ai mai bun și să nu-ți se ofere nimic. Mi-a ajuns unul ca să pot să devin puternică. Mi-a ajuns unul… Nu-mi jura iubire. Nu-mi spune că mă vei face fericită. Nu te lăuda că ești bogat și frumos. Nu, dragule.

Sunt eu tânără, dar nu credulă. Nu visez la prinți și castele. Te voi privi atent cum te porți, astfel îmi voi face o părere despre tine. Apoi voi dori fapte. Fapte. Atât. Cucerește-mă cu sinceritatea ta. Dragi femei, alegeți corect și fiți lângă bărbații buni nu o zi sau două, dar o viață.

Cu drag, Mary!