Nu contează cum te simți azi. Ridică-te, îmbracă-te, ieși în lume și luptă pentru lucrurile în care crezi

Nu contează ce ți-a spus vecina de la etajul trei sau prietenul invidios. Nu contează că pentru unii visurile și dorințele tale par niște prostii irealizabile. Poate că nu ești susținut și prea des ești ești descurajat. Dar, toate astea nu au nici o importanță.

Contează ceea ce vrei cu adevărat. Contează să crezi în tine și să ai o mulțime de idei și gânduri cărora le trebuie aripi ca să devină realitate. Iar tu ești cel care trebuie să le oferi viață și să își demonstreze propriei conștiințe că se poate, că ai curaj, încredere și atitudine. Orice s-ar întâmpla nu trebuie niciodată să cedezi. Dimpotrivă: luptă, speră, caută soluții. Mereu vor fi dintre cei care te vor descuraja, care îți vor spune că nu poți, fiindcă ei sunt cei care nu pot, nu au curaj și nu te vor împlinit și fericit, fiindcă ei sunt niște suferinzi care nu suportă fericirea altora.

Nu contează cum te simți azi. Ridică-te, îmbracă-te, ieși în lume și luptă pentru lucrurile în care crezi. Chiar dacă te simți epuizat, descurajat și nu ai chef de nimeni și de nimic. Ridica-te și privește-te în oglindă, acolo vei vedea un om puternic care nu poate fi înfrânt, care știe să facă față la orice greutate. Îmbracă-te așa cum te simți comod, dar totodată să transmiți încredere și putere. Adaugă la îmbrăcăminte un accesoriu, cel mai potrivit e zâmbetul. Ieși în lume și caută o răspunsuri la toate dilemel. Luptă pentru lucrurile în care crezi. Fii cel care lasă în urma sa ceva de calitate, amintiri frumoase și lecții de viață. Fii un model pentru cei pesimiști și fricoși. Dacă nu vei acționa tu, nimeni nu o va face în locul tău și vei rămâne doar cu regrete și cu foarte mulți de: „Dacă aș…”.

Nu contează cum te simți azi. Ridică-te, îmbracă-te, ieși în lume și luptă pentru lucrurile în care crezi. – citat cu autor anonim