Nu contează cât de mult îl iubeşti! Iată 9 semne că trebuie să încetezi relaţia și să-l lași să plece

Dragostea nu este suficientă uneori. Dacă omul de alături are un comportament și o atitudine ce distruge legătura emoțională dintre voi, nimic nu mai poți schimba. Iată 9 semne că trebuie să încetezi relația și să-l lași să plece, chiar dacă îl iubești:

1. Aveţi viziuni diferite despre viitor

Da, tu îl iubeşti. Dar el vrea să-şi dedice viaţa călătoriilor, iar tu vrei să stai acasă şi să creşti copii. Fie în sens geografic, fie în sens spiritual – voi trebuie să vă potriviţi! De aceea, despărţirea nu poate fi evitată aici.

2. Nu simţi pasiune faţă de el

Acest punct nu este esenţial, dar este foarte important. Dacă te afli într-o relaţie îndelungată cu o persoană, trebuie să ai atracţie faţă de el. Altfel, veţi semăna mai mult a prieteni, decât a iubiţi.

3. El este obsedat de tine

Dacă bărbatul face din tine centrul universului său, asta nu e bine. El încearcă să-şi recompenseze pustiul interior prin tine şi aşa ceva nu poate evolua într-o relaţie serioasă, nici într-un caz.

4. El nu este atent şi grijuliu cu tine

Un bărbat care nu te face să te simţi specială, nu merită un efort din partea ta.

5. Tu îl iubeşti, dar…

Dacă există acest ,,dar”, lucrurile deja nu stau bine. Dacă iubeşti cu adevărat, nu pot exista dubii în mintea şi sufletul tău. Dragostea este un sentiment clar şi evident.

6. Te presează dialogurile despre viitorul vostru comun

Dacă nu eşti sigură: vrei sau nu să îl accepţi pe deplin în viaţa ta şi să-ţi construieşti viitorul alături de el, atunci e ceva greşit în relaţia voastră. O iubire pură întotdeauna tinde spre evoluţia şi continuarea relaţiei.

7. Nu poţi avea încredere în el

Nici măcar nu ştii dacă te-a înşelat sau nu, dar suferi de la acest sentiment straniu în inima ta, care te face să nu poţi avea încredere în el.

8. Eşti mai fericită fără el

Te simţi bine alături de el, dar când pleacă te simţi mult mai plăcut. Îl iubeşti,â într-un fel, dar înţelegi că nu îţi vei putea trăi viaţa împreună cu el.

9. El nu îţi permite să fii tu însăţi şi îţi limitează încrederea în sine

Simţi că alături de el nu-ţi poţi atinge scopurile sau îndeplini dorinţele. El pur şi simplu nu îţi permite să fii fericită.

Sursa :