Nu citiți despre dragoste când aveți un om gol alături. Dragostea nu se citește, ea se face

Dacă chiar acum ai un om drag și gol alături, iubește-l. Lasă grijile, cafeaua dată în foc, pagina pe jumătate citită și iubește cât de frumos și puternic poți o femeie ale cărei buze te vor sau bărbatul ale cărui brațe te așteaptă. La rândul tău sărută și îmbrățișează, simte carnea fierbinte și bătăile tot mai rapizi ale inimii. Vei înțelege că dorințele sunt reciproce și poftele sunt pe măsură. Iubește azi omul tău, fă dragoste cu el, spune-i sincer ce simți și lasă deoparte gura lumii. Trăiește azi omul tău. Cunoaște-i azi plăcerile. Oferă-te și lasă-l să fie al tău. Acum. Mâine e altă zi, mâine s-ar putea să nu mai fie la fel.

Nu citiți despre dragoste când aveți un om gol alături și omul ăsta gol vă este drag și îl numiți jumătate. Nu citiți despre cum să faci fericit pe cineva când aveți o inimă care simte și două picioare cu care să ajungeți la fericirea voastră. Nu căutați motive în timp și distanță când tot ce vă desparte de el sau de ea este propria dorință. Fiecare poate găsi pretexte, dar nu fiecare poate trece peste ele și iubi cu adevărat. S-au scris mii și mii de pagini despre dragoste, dar nu s-a scris un rând despre dragostea pe care o trăiești tu. Pentru că nimeni altcineva în afară de tine nu o trăiește. Pentru că dragoste nu citești, dar faci, împreună cu omul pe care îl iubești.

Nu citi despre dragoste când trebuie să o trăiești. Când cel de alături vrea fapte, vrea gesturi, vrea o noapte nebună până la urmă. Te vrea pe tine. Nu citi despre cum să fii într-o relație. Pentru că cel de alături te vrea naturală și te place cu tot cu imperfecțiuni. Nu citi despre încredere când cel de alături pur și simplu vrea să fii sinceră, fără capul plin cu povești. Nu citi despre dragoste când poți să faci dragoste. Când el sau ea arde de dorința să te atingă, să te sărute, să te facă fericită, sau fericit. Revii ceva mai încolo la lectură. Acum citește-i dorințele, citește-i pielea, citește-i ochii și mâinile și-un gând pe jumătate spus. Acum fă dragoste cu omul pe care îl iubești.

Nu citiți despre dragoste când aveți un om gol alături. Dragostea nu se citește, ea se face.