,,Nu ceda. Să nu îndrăznești, nici să nu te gândești la asta. Am ajuns aici, atunci fă ceva. Spune ceva. Demonstrează cumva. Dar nu ceda”

A fost o vreme când luptai pentru noi. A fost o vreme când ți-era plăcut să mă cucerești. A fost o vreme când mă făceai să mă simt cea mai iubită femeie. A fost o vreme cânt totul era atât de firesc, de frumos. Acum am ajuns să nu te recunosc. Acum îmi spui că nu mai știi ce simți, c-ar fi bine să punem punct. După ce am trăit atât de mult această relație? După ce am pus o parte din noi în fiecare zi și în fiecare clipă? După ce am trecut de orice prejudecăți și păreri? Nu, iubitule, acum e cel mai nepotrivit să cedezi. Acum luptă și tu.

Se spune că ți-e dat să iubești doar de câteva ori în viață. Eu sunt de acord. Și atunci când m-ai luat de mână tu mi-ai spus același lucru. Eu știu că între noi e dragoste, și tu știi. E știu că ceea ce trăim noi e mai mult decât frumos, și tu știi asta. Și poate că sentimentele noastre sunt unice. Și poate că altă dragoste nu vom avea. Atunci de ce să lași tot doar dintr-un simplu moft? De ce să te contrazici în emoții? Nu, scumpul meu, acum e cel mai greșit să cedezi. Demonstrează.

Dacă-ți pasă, demonstrează, așa cum sunt dispusă să fac eu. Așa cum știu că e cel mai corect. Arată-mi că-ți pasă. Că mă vrei alături și mâine. Că totul are sens. Nu ceda. Așa riști să cedezi dragostea și tot ce ți-e mai scump unor gânduri de moment. La ce bun? Ce va fi după? Tu fii alături, cald și bun, pentru că doar așa vom reuși. Am ajuns să ne cunoaștem prea bine și să ne înțelegem prea mult. Iubește-mă, susține-mă, fă ceva.

,,Nu ceda. Să nu îndrăznești, nici să nu te gândești la asta. Am ajuns aici, atunci fă ceva. Spune ceva. Demonstrează cumva. Dar nu ceda.”