Nu ceda! Meriți să fii alături de omul pe care-l iubești

Oamenii de foarte multe ori se dau bătuți. Atunci când ni se închide o ușă în fața ochilor, avem tendința de a lăsa mâinele în jos. Cu toate astea, încercăm să ne îndreptățim în toate modurile posibile. Această atitudine trebuie schimbată. Nu uita că meriți tot ce e mai bun!

Ce ne încurcă să deschidem acele uși? Puterea voinței! Ea nu trebuie să fie afectată de critica subiectivă. Atunci când cineva îți zice că nu meriți un lucru, nu te grăbi să-l crezi.

Trebuie să te deliberezi de limitele stabilite chiar de tine. Acele limite care-ți spun că nu meriți mai mult decât ai.

Tu meriți iubire, meriți o persoană fidelă și specială alături.

Nu uita că o persoană ordinară devine specială doar alături de tine. Deci, pentru a primi iubire – trebuie să o oferi.

Atunci când o persoană te vrea în viața sa, va face tot posibilul pentru a realiza acest lucru. Fii atent la gesturi și micile semne de atenție.

Alege-ți drept partener o persoană care e la fel de uimitoare ca și tine, o persoană care te merită. Săruturile, îmbrățișările, zâmbetele – toate astea te așteaptă după acea ușă.

Tot de ce e nevoie, e să ai îndeajunsă putere pentru a o păstra deschisă. Toate eforturile îndreptate în acest scop vor fi răscumpărate, fără excepție. Niciodată nu te da bătut. Reamintește-ți cât mai des că poți avea tot ce e mai bun, întrucât meriți asta.

Sursa :