Nu căuta partenerul ideal în altă parte, atunci când OMUL TĂU se află chiar lângă tine

Atunci când te afli într-o relaţie cu o persoană minunată, fiecare zi e un motiv de bucurie. Însă această idilă poate fi distrusă prin simpla întrebare ,,Dar dacă?”.

E important să te opreşti la timp şi să-l iubeşti pe cel pe care l-ai ales.

Pare contradictoriu din moment ce ne-am obişnuit să auzim că nu trebuie să acceptăm mai puţin decât merităm.

Dar, în fine, a forma un cuplu cu persoana care te face fericită nu înseamnă a te mulţumi cu puţin.

Adevărul e că nu există persoana ideală pentru tine.

Mereu se va găsi cineva cu mai multe calităţi pe placul tău. Mereu vei face cunoştinţă cu cineva al cărui fizic te va înnebuni, sau cu care vei putea duce conversaţii ore în şir. Important e să memorezi că relaţia presupune implicarea a două persoane. Nu există cupluri puternice bazate doar pe interesul comun faţă de artă şi un zâmbet magnific.

Din moment ce te iubeşti și ai lângă tine o persoană care te iubeşte în aceeaşi măsură, poţi construi alături de ea un viitor, deci nu te orienta spre alţi oameni. Oameni care la prima vedere ar părea mai excentrici şi mai fascinanţi, dar care nu vor valora atât de mult.

Să fim sinceri, mereu idealizezi pe cineva atunci când îl cunoşti doar superficial.

A iubi pe cineva cu toată făptura nu înseamnă a-i adora fiecare mişcare şi trăsătură. Asta înseamnă, în primul rând, a-i accepta neajunsurile şi a-i pune în valoare calităţile.

Doar într-o relaţie sănătoasă admiteţi şi acceptaţi defectele unul altuia. În pofida acestora, reuşiţi să vă bucuraţi de prezenţa partenerului.

Uită de ideea că undeva în lume există cineva mai bun decât alesul tău. Nimeni nu te va ferici aşa cum o face el, acum şi aici.

Source :