Nu am nevoie de cuvinte care nu încălzesc. Nu am nevoie de o dragoste care expiră.

Nu vreau să iubesc și să știu că e în zadar, chiar dacă fiecare dragoste își are rostul ei. Nu vreau să știu că el nu m-a meritat și că nimic din ce am trăit nu a meritat. Nu vreau sentimente pe împrumut. Nu mai am cum să ofer fără să primesc. Nu mai sunt eu la fel. Vreau să fiu iubită, vreau să pot iubi.

Nu-mi trebuie cuvinte false și minciuni spuse cu zâmbet pe buze. Am auzit destul și am înțeles destul. Nu mă gândesc să mă mai implic într-o relație care știu că mâine nu va fi la fel de frumoasă. Nu înțeleg de ce aș face asta, chiar dacă toți spun să trăiești clipa. O trăiești, dar clipa asta trebuie să tindă la veșnicie. Nu-mi trebuie nici declarații siropoase, după care vine o tăcere grea. La ce bun? Pentru ce lingușirile astea? Pentru sex? Să-mi spună mai bine de la început că vor sex și dacă voi dori și eu asta, prea bine. Dar nu mai vreau să trăiesc pe jumătate, să iubesc pe jumătate, să nu fiu eu. Îl vreau pe el, pentru că eu sunt.

Vreau un bărbat care să creadă în mine și care să-mi dea motive să cred în el. Da, vreau încredere. Da, vreau sinceritate și împlicare. E mult? Atunci îmi pare rău, sau cum se spune, nu ne potrivim. Noi pur și simplu nu avem nimic în comun. Dar dacă el e bun și corect, dacă știe să prețuiască și să facă o femeie fericită, oriunde ar fi el, să știe că pot și eu să fac un bărbat fericit. Pot și eu să mă implic. Și vreau asta. Dar vreau să fie pentru totdeauna. Să știu că a meritat. Să știu că m-a iubit și că am iubit. Vreau pe cineva alături.

Nu am nevoie de cuvinte care nu încălzesc. Nu am nevoie de o dragoste care expiră. Nu am nevoie de bărbați care nu pot oferi încredere. Vreau un om care să-mi demonstreze că are nevoie de mine. – citat cu autor anonim.

Foto: revistafelicia.ro