Nu am nevoie de cineva care să mă iubească. Am nevoie de omul care vrea să trăiască cu adevărat

Toți visăm la o iubire adevărată. Nu-i așa? Ne naștem cu inimile larg deschise, în căutarea acelui om pasional care să fie capabil să ne cucerească odată pentru totdeauna și să dea sens vieții noastre. Iubirea e un sentiment ciudat și e imposibil să fie descrisă în cuvinte, deoarece ele nu pot transmite trăirile din interiorul tău. Dragostea e mult mai profundă decât cuvintele. Cuvintele sunt doar rostite. Iubirea are nevoie de fapte.

Fiecare fată își imaginează iubirea perfectă în felul ei, dar pe toți ne unește tendința de cunoaște această emoție inexplicabilă pe nume iubire. De mici ni se impune faptul că iubirea e căsuța drăguță dintr-o suburbie liniștită, soțul și copiii gălăgioși. Se zice că noi, fetele, trebuie să avem o cât de mică idee despre nunta noastră, trebuie să ne imaginăm rochia albă de mireasă și să ne facem planuri pentru această zi unică. Da la o vârstă mică fetițele visează la nunta lor rafinată și elegantă. Majoritatea așteaptă ca iubitul lor să le dăruiască un inel de logodonă cu cel mai frumos diamant.

Dar poate tu ai alte priorități și vise? Poate vrei să absolvi o universitate? Sau dorești să călătorești pe un vas de croazieră? E posibil că nici nu te interesează inelele cu diamante și preferi culoarea neagră în loc de albă? Dacă ești diferită de restul, atunci avem ceva în comun.

Nu am nevoie de cineva ca mine. Vreau pe cineva care să mă completeze. Știu deja cine sunt și vreau să fiu cu cineva care e total diferit. Am nevoie de acel om care să-mi descopere fiecare particică a sufletului. Nu vreau pe cineva care de dragul meu să renunțe la visuri. Dimpotrivă, vreau să lupte împreună cu mine până la sfârșit. Pentru mine iubirea nu reprezintă doar o casă și o grădină, ci o aventură trăită în doi.

Nu vreau ca fiecare zi să coincindă cu cele precedente. Nu vreau să sufoc omul de lângă mine. Vreau o pasiune care să mă facă să-mi pierd rațiunea. Vreau să-mi petrec restul vieții lângă omul care să-mi facă inima să vibreze și o singură atingere să trezească în mine cele mai frumoase emoții.  Nu am nevoie de rutină, am nevoie de sentimente.

via: elitedalily.com