Nu ai pierdut-o azi și nu o vei pierde mâine. Ai pierdut-o câte puțin, cu fiecare zi în care i-ai ignorat prezența în viața ta

Nu ai pierdut-o azi când te-a sunat și tu nu i-ai răspuns, fiind ocupat cu seriviciu, cu sarcini, cu cine știe ce. Nu ai pierdut-o atunci când ai lăsat-o singură să plângă și să găseacă răspunsuri la toate întrebările care îi alergau prin minte. Nu ai pierdut-o atunci când ai lipsit de lângă ea, atunci când era bolnavă, iar ție nici nu-ți păsa. Iubirea voastră nu se pierdea atunci când lipseai de lângă ea în cele mai importante zile.

Nu o vei pierde mâine, când vei veni târziu de la serviciu, te vei așeza comod pe canapea și vei privi un meci de fotbal. Nu o vei pierde mâine, când îi vei ignora așteptările și dorințele ei. Nu o vei pierde atunci când îi vei reproșa atât de multe și o vei face să se simtă singură. Nu o vei pierde mâine, când de ziua voastră nu îi vei dărui flori, nu îi vei scrie un mesaj cu un „te iubesc” sincer, nu o vei îmbrățișa și nu îi vei mulțumi pentru simplu fapt că te-a ales și mereu te susține. Nu o vei pierde mâine, când îi vei spune că visurile ei te-au obosit.

 Ai pierdut-o câte puțin, cu fiecare zi în care i-ai ignorat prezența în viața ta. Ai pierdut-o câte puțin, atunci când ai devenit rece și indiferent la toate emoțiile și trăirile ei. Ai pierdut-o atunci când nu te implicai în relația voastră. Ți-ai pierdut locul din inima ei atunci când ea nu mai avea nici o importanță pentru tine. Ai dezamăgit-o cu fiecare zi în care te transformai într-un străin și o tratai indiferent. Ai pierdut-o câte puțin, cu fiecare zi în care ai devenit un oarecare. Ai pierdut-o câte puțin, dar pentru totdeauna.