Nu ai întâlnit până acum sufletul pereche, pentru că el nu există

Sufletul pereche nu există. În schimb oamenii adevărați – da! Visăm la o dragoste frumoasă și sperăm mult să întâlnim sufletul pereche. Am ascultat cu atenție și mari emoții poveștile de iubire despre zeii antici, cum ei au împărțit fiecare persoană de pe planetă în două părți.

Faptul că suntem o parte ne face să visăm la a doua parte. Aceasta ar trebui să apară la un moment dat în viața noastră ca să ne completeze. Să ne umple de dragostea pe care nu am trăit-o până acum. De fapt, o astfel de filosofie face mai mult rău decât bine.

Atunci când întâlnești pe cineva care să fie perechea ta în viață, trebuie să simți ceva unic. Ar trebui să te inspiri din toate lucrurile frumoase pe care ți le oferă viața. Să fii motivat să mergi mai departe. Nimeni din această lume nu va putea să umple golurile din sufletul tău decât tu însuți.

Gama de sentimente pe care o exprimi atunci când întâlnești pe cineva este cauzată de reunirea a două inimi și nicidecum nu este un basm pe care ți l-ai imaginat în copilărie.

În realitate, iubirea este mai mult decât o simplă oportunitate

Mai mult decât ideea de a găsi pe cineva cu care simți o legătură inseparabilă. Trebuie să nu mai lași ca aceste valuri de emoții și sentimente să fie busola care să te ghideze în dragoste.

Sentimentele speciale, sincere pentru cineva sunt într-adevăr o busolă bună. Dar nu trebuie să fie singurul lucru de care să ții cont atunci când te îndrăgostești de cineva.

Nu trebuie să găsești iubirea ideală, pentru că atunci când viața îți va pune condițiile ei imperfecte, vei avea nevoie de mai mult decât un sentiment de conexiune și emoții.

Vei avea nevoie de o dragoste pragmatică, de autodisciplină, de cineva care să lupte pentru tine în fiecare zi și să te aleagă anume pe tine. Sufletul pereche nu există, în schimb există oameni adevărați și scopul tău este să nu cauți o iubire ideală, dar una adevărată.

Nu trebuie să cauți pe cineva care să te completeze. Mai bine găsește pe cineva care să te motiveze să te completezi tu însuți. Caută pe cineva care te va încuraja să iei măsuri ca să vezi ce potențial ai în interiorul tău. Caută pe cineva cu care dragostea doar va crește, încet, dar sigur. Caută pe cineva care va trezi în tine adevărata iubire.