fb

Nu acum, nu cu acest bărbat, nu de data aceasta…

Dacă un lucru care ți se pare semnificativ nu se întâmplă în viața ta, chiar dacă ai depus un efort sisific, atunci acest lucru nici nu trebuie să se întâmple în viața ta. Cel puțin nu acum, nu cu acest serviciu, nu cu acest partener, nu în aceste circumstanțe…

Așa e mult mai bine. Uneori poți să nu înțelegi că Universul te-a salvat de la o suferință mare și-l judeci pentru ajutorul pe care el nu ți-l oferă la timpul potrivit. În realitate totul e bine-gândit, de aceea ai încredere în maniera în care viața ta se mișcă.

Când nu eram aleasă pentru un loc de muncă – mă întristam și mă judecam pentru faptul că nu eram suficient de bună. Dar după un timp scurt aflam că managerii acestei organizații pentru care îmi doream să muncesc se schimbau odată la jumătate de an și asta însemna că mai aveam o șansă.

Când bărbatul își manifesta interesul față de mine, mă suna, îmi scria, dar nu mă învita să ies cu el, eram confuză și iarăși credeam că problema era în mine. Peste o perioadă aflasem că el era divorțat și acum se află într-o relație neclară cu o femeie căsătorită.

Când nu puteam cumpăra apartamentul cu o cameră pe care mi-l doream din motive financiare – îmi ieșeam din minți. După 3 ani îmi pot permite un apartament extrem de confortabil și bine amenajat cu 4 camere în centrul orașului.

Probabil că ăsta e un adevăr bine-cunoscut: nu bate la ușa închisă, fiecare trebuie să simtă de sine stătător prin propria ființă.

Firește că asta nu înseamnă că trebuie să stăm pe loc și să nu întreprindem nimic, asta înseamnă că trebuie să facem atâția pași spre scopul nostru încât să nu întrecem limita care ne-ar putea provoca multă suferință ceva mai târziu. Întotdeauna trebuie să știi când să te oprești.

Va veni timpul când toate ușile se vor deschide, iar dacă nu – atunci vei fi mult mai fericită fără a vedea ce se ascunde după ele. Soarta știe mai bine ce să facă cu viața ta!