Nu accepta alt gen de dragoste în afară de acesta!

Generația noastră romantizează dragostea nerecuperată. Se pare că suntem prea dependenți de dramă. Prea des uităm că dragostea ar trebui să ne facă mai buni și mai fericiți. Dacă eşti unul dintre acești oameni, permite-mi să îţi reamintesc ceva – nu te mulţumi cu puținul. Meriți mult mai mult.

Iată ce fel de dragoste ar trebui să alegeți:

Alege o dragoste care îţi acceptă toate ciudățeniile, defectele și puterea sentimentelor voastre. O iubire care cultivă şi valorifică – înțelegerea reciprocă, fără cuvinte.

Alege o dragoste care îţi este, întotdeauna, alături: atunci când iubitul îţi cumpără o carte “Cum să faci o fotografie perfectă”, dacă i-ai spus, cu ceva timp în urmă, că vrei să te înveți să faci poze. Când vă culcați târziu, plănuind o călătorie.

Când iubita vine la prima ta apariție publică, deși este foarte obosită după o zi grea de muncă, pentru că știe că este important pentru tine.

Alege o dragoste care te ascultă, care te întreabă cum ţi-a mers ziua și căreia îi vei răspunde cu sinceritate. O persoană care știe să-ţi dea sfaturi, chiar și când taci.

Alege o iubire care, deşi e plină de dificultăți, dar îţi permite să spui – ,,Merită!”

Alege o iubire în care simți că eşti respectat și apreciat. O persoană care îţi mărește stima de sine şi care-ţi spune că: ,,Ești perfectă așa cum ești”, dar te motivează să progresezi, în acelaşi timp.

Alege o iubire care confirmă cuvintele lui Antoine de Saint-Exupéry: „A iubi nu inseamnă a ne privi unul pe celălalt, ci a privi amandoi în aceeași direcție”. Pentru că, de prea multe ori, uităm ce fel de dragoste merităm.

Sursa :