Nouă lucruri pe care orice femeie merită să le trăiască alături de un bărbat

În viață acceptăm multe lucruri temporare, pentru că e accesibil și ușor. Dar sunt lucruri pe care nu le putem accepta pe jumătate – ca dragostea și relațiile.

Dragostea trebuie să fie unică, trebuie să ne provoace să fim mai buni. Relația în care suntem trebuie să ne aducă fericire. Iar omul drag, sufletul nostru pereche, trebuie să vrea să construiască împreună o dragoste și o relație unică.

Iată nouă lucruri pe care orice femeie merită să le trăiască alături de un bărbat:

1. Meriți pe cel care îți va influența în mod pozitiv viața

Nu trebuie să accepți puținul, atunci când vine vorba de dragoste. Meriți pe cel care te va respecta și te va iubi cu adevărat, pe cel care îți va demonstra cât de mult ține la tine.

2. Meriți ce cel căruia îi va fi dor, atunci când nu veți fi aproape

Trebuie să fii cu bărbatul care se gândește la tine, când nu este aproape. Trebuie să fii cu cel care ține cont de timpul fiecăruia, dar și de timpul petrecut împreună.

3. Meriți să fii cu bărbatul care se comportă bine cu tine

Trebuie să fii cel mai important om pentru el. Nu este normal să accepți cuvintele urâte, înjosirile sau indiferența.

4. Meriți pe cel care te motivează

Care îți poate spune sincer părerea despre acțiunile tale, dar care și te respectă. El îți susține dorințele și ideile, el este alături.

5. Meriți să fii dorită

Meriți să te vrea alături, să aibă grijă de tine, să te sărute cu dragoste. Meriți să fii cu omul care te face să fii fericită.

6. Meriți pe cael care te va implica în viața lui

El vrea să te prezinte prietenilor și familiei. El apreciază părerea celor dragi și vrea să te întâlnești cu ei.

7. Meriți un bărbat grijuliu

Un bărbat care va ține minte când a fost prima voastră întâlnire. Un bărbat care va face gesturi plăcute, nu neapărat scumpe. Meriți pe cel care este bun și atent.

8. Meriți romantism

Bărbatul care adaugă o doză de romantism relației voastre există. El deschide ușa în fața ta, el te ajută să îmbraci haina.

9. Meriți pe cel care te va face mai bună

El te face să vezi tot ce e mai bun la tine. El încearcă să te facă fericită. El vrea să-ți realizezi visurile și dorințele.

Sursa :