Noi nu știm ce va fi mâine. Treaba noastră e să fim fericiți azi!

Nu ai cum să anticipezi un moment de dragoste sau unul de trădare decât dacă ești expert în ghicitori, iar precum nimeni nu are darul ăsta cel mai bine e să trăiești corect prezentul. Atunci nu vei anticipa, dar vei ști că altfel decât bine nu poate fi. Pentru că în viață totul ți se întoarce și pentru că totul e în mâinile tale. Cum faci și pe cine păstrezi alături, aceea și ai.

Mâine e o altă zi. Mâine poți să fii mai fericit sau poți să suferi. Mâine poți pierde un om drag sau poți întâlni omul vieții tale. Mâine poți să ajungi un nimeni sau poți fi cunoscut de o lume întreagă. Mâine vei reuși să-ți realizezi visul sau vei înțelege că nimic nu mai are rost. Multe se vor realiza și multe nu vor avea loc niciodată. Nu ai de unde să știi. De asta ce va fi mâine nu ar fi potrivit să te intereseze la fel de mult ca ce este azi. Astăzi este momentul cel mare, astăzi vei iubi mult, vei reuși totul, vei învăța o lecție și vei merge mai departe cu capul sus. Mâine e o altă zi.

Scopul fiecăruia dintre noi e să fie fericit AZI! Fie că ești fericit singur sau alături de cineva, fie că ai tot ce îți dorești sau mai lucrezi la asta, azi trebuie să fii fericit. Azi trebuie să săruți, azi trebuie să scrii acel mesaj, azi trebuie să oferi acea îmbrățișare, azi trebuie să ceri iertare sau să accepți iertarea cuiva. Azi trebuie să faci ceea ce ai dorit dintotdeauna, dacă asta îți aduce fericire și dacă nu îi face nefericiți pe alții. Trăiește clipa și nu lăsa pe altcineva să trăiască în locul tău. Niciodată!

Noi nu știm ce va fi mâine. Treaba noastră e să fim fericiți astăzi. 

Foto: elblogdelmariajose.com