Noi alegem cum să ne bucurăm de viață. Atunci când eşti depedent de ceva, e vina ta

Oamenii sunt obişnuiți să dea vina pe cineva sau pe ceva atunci când este o problemă. Ca de exemplu unii spun că din cauza internetului oamenii nu mai comunică, nu ies la primblare, la un film. Cred că atunci când suntem depedenți de ţigări, alcool, mâncare, internet e vina noastră. Noi nu ştim să folosim totul cu limită. Ne lăsăm manipulați. Ne lăsăm conduşi de lăcomie, de egoism, de fățărnicie.

Noi alegem cum să petrecem timpul, cum să ne bucurăm de viață. Atunci când eşti depedent de ceva, e vina ta. Tu nu ai ştiut limita de a te bucura sau de a te folosi de ceva. Atunci când generația evoluează e minunat. Tot ce se descoperă nou are scopul de a ne uşura viața. Dar, problema e alta. Cum noi folosim acel lucru. Cu scopul de a ne bucura, a ne simți bine, a afla ceva nou sau de a ne distruge, de a fi preocupați de ceva inutil sau de a ne lăsa conduşi de acel lucru?

Tu eşti meşterul vieții tale. Construieşte-o frumos. Ai grijă de ea. Ai grijă ce alegi: partea rea sau partea buna a unui lucru.

Cu drag, Mary!