Niciodată să nu rămâi lângă un bărbat ca acesta: nu te merită și-ți va frânge inima

Niciodată să nu rămâi lângă bărbatul care îți răspunde rar la mesaje. Lângă cel care te face să-l aștepți.

Niciodată să nu rămâi lângă cel care te părăsește imediat cum apare ceva important pentru el. Cel care te lasă singură fără să regrete sau să aibă remușcări.

Niciodată să nu rămâi lângă cel care te tratează ca pe o variantă de rezervă. Lângă cel care te pune pe al doilea, al treilea, pe ultimul loc.

Niciodată să nu rămâi lângă bărbatul care nu-ți răspunde la apeluri, chiar dacă știe că ești tu. Lângă cel care nu construiește cu tine, fiindcă așteaptă să apară cineva mai bun.

Niciodată să nu rămâi lângă cel care astăzi cu tine flirtează, iar apoi te ignoră o săptămână.

Niciodată să nu rămâi lângă cel care îți spune că ține la tine, dar nu-ți demonstrează acest lucru prin fapte. Lângă cel care vorbește corect, dar procedează greșit.

Nimeni nu trebuie să te trateze ca pe o rezervă. Niciodată nu trebuie să fii pe ultimul loc. Trebuie să fii cu cel care se gândește la tine. Trebuie să fii cea pe care el o așteaptă.

Așteaptă-l pe cel care își face planuri alături de tine. Cel care vine la timp și își respectă promisiunile.

Așteaptă-l pe cel care te apelează ca să-ți împărtășească ceea ce se întâmplă în viața lui, pentru că tu ești primul om căruia vrea să-i vorbească. Cel care vrea să faci parte din viața lui.

Așteaptă-l pe cel care își schimbă programul pentru a petrece mai mult timp cu tine. Cel care este pregătit de orice doar ca să te vadă.

Așteaptă-l pe cel care își face planuri de viitor, pentru că el știe că tu ești partenera lui.

Așteaptă-l pe cel caruia îi este interesant ceea ce vrei să spui, dar nu pe cel care se preface că-i ocupat.

Așteaptă-l pe cel care îți demonstrează că-i pasă de tine. Cel care îți face cunoștință cu prietenii și cu părinții lui.

Te rog, să nu rămâi lângă cel care te pune pe ultimul plan, tu meriți să fii iubită și respectată.

Sursa :