Niciodată să nu mergi în călătorie cu cineva pe care nu-l iubești

Niciodată să nu te căsătorești cu un om față de care nu ai sentimente sincere. Riști să suferi peste ceva timp și să-ți fie silă că ești sărutată de el. Ar fi o prostie s-o faci pe victima, din moment ce ai fost conștientă de consecințe înainte de a te implica în așa ceva. Iubirea nu vine când vrei. Iar într-o relație unde lipsește afecțiunea și dragostea reciprocă nu este viitor, acolo sunt doar reproșuri, minciuni și regrete.

Niciodată să nu te joci cu sentimentele unui om care te iubește. Viața e un bumerang și într-o zi vei regreta. Poți să te joci în orice fel, dar nu cu sentimentele unui om. De dragul unor interese nu e cazul să arunci în gol emoții, speranțe, visurile unui om care te-a respectat și te-a dorit în viața lui. A folosi pe cineva înseamnă trădare și lașitate.

Niciodată să nu mergi în călătorie cu cineva pe care nu-l iubești. Pentru că amintirile vor avea un gust amar și fiecare loc vizitat îți va trezi regrete. Cât de mult nu te-ai minți, până la urmă vei realiza că în viață cel mai important sentiment e iubirea. Odată ce ea nu există, nimic nu o poate înlocui. Nici banii, nici călătoriile, nimic!

Niciodată să nu mergi în călătorie cu cineva pe care nu-l iubești – Ernest Hemingway