Niciodată nu spune unei femei să găsească mai bun. Nu-ţi face griji, ea va găsi

Niciodată nu spune unei femei să găsească ceva mai bun. Ea se va uita la tine, la acel mai bun și apoi nu vei vedea decât spatele ce încet se va deplasa în direcția celuilalt. Pentru o femeie lupți, dar nu îi oferi alternative. Chiar dacă te va iubi la fel de mult, ea prin natura ei te va compara cu acea alternativă și de cele mai multe ori va găsi tentant să nu te aleagă pe tine. Pentru că pe tine te cunoaște deja. Știe ce poți, cât poți, care îți sunt părțile slabe și unde o dai în bară. Așa că ceva mai nou mereu va fi mai provocator, mai special, mai puternic, chiar dacă în realitate nu este așa. Femeile iubesc să aleagă. Iar dacă omul de alături le dă motive, ele aleg mai repede și cel mai des nu pe omul de alături.

Niciodată nu spune unei femei că ești mai slab. E bine să recunoști, dar e și mai bine să repari lucrurile în tăcere. Nu spune unei femei că poate să aleagă. Să nu te mire când ea va alege și nu pe tine. Nu reproșa unei femei de ce îți reproșează ție. Vezi ce reprezinți tu, ce faci, cum faci și cât de mult te implici și apoi caută să dai vina. Nu te lăuda că femeia ta e cea mai frumoasă. Vezi dacă e și cea mai fericită. Pentru că se vor găsi o mie de alți bărbați să o vrea alături și să împartă cu ea fericirea. Tu ce împarți? Nu oferi unei femei posibilitatea să considere un bărbat o nouă șansă. Femeile de asta și sunt femei, vor un bărbat de încrederea alături, vor ceea ce nu pot avea singure. Da, ele iubesc, ele construiesc, ele se implică în totalitate în relația lor, dar toate femeile vor să se simtă dominate. Înțelese. Cucerite. Nu spune unei femei că în lumea asta există un bărbat care le poate înțelege și cuceri mai bine. Ea atunci va porni să caute.

Să te plângi că nu ești pe aceeași poziție cu o femeie e prostesc. O femeie înțeleaptă va fi alături, dar va fi și protejată de bărbatul ei. Cea care va fi nevoită să suplinească rolul de bărbat într-o relație se va simți mereu nefericită. Bărbatul dimpotrivă, va trata asta drept indiferență și până la urmă îi va spune la o ceartă să găsească pe altul. La început ea va trece cu vederea. Apoi va analiza. Apoi va compara. Apoi va pleca.

Niciodată nu spune unei femei să găsească mai bun. Nu-ţi face griji, ea va găsi.