Niciodată nu lăsa un bărbat să-ți arate de două ori că nu are nevoie de tine

Dacă bărbatul din viața ta îți spune că are nevoie de puțin timp să fie singur și dispare, apoi brusc apare din nou în viața ta, nu trebuie să accepți ușor acest lucru. Unii bărbați apelează la scuze pentru a justifica cumva plecarea, dispariția lor bruscă din viața unei femei, dar și pentru ca să nu-și asume responsabilitatea.

Ai nevoie de cineva pe care niciodată să nu te poți baza? Care mereu este cu tine, prea indiferent sau prea atașat? Crezi că se poate schimba? Crezi că va înțelege brusc că te iubește la nebunie, deși până acum nu a manifestat un sentiment sincer?

Este greu să te împaci cu faptul că sentimentele tale rămâne fără răspuns. Dar asta nu înseamnă că toată viața trebuie să porți ochelari roz și să plutești în nori. Uneori, toată lumea trebuie să simtă că de tine s-a profitat, că ai fost înșelată, trădată.

Anormal este să trăiești în continuare în lipsă de respect față de tine și în durere continuă din cauza cuiva căruia nu îi mai pasă. Este greșit să crezi că stima de sine depinde de atitudinea unei persoane care nici măcar nu te cunoaște. Bărbații, de regulă, vorbesc totul direct.

Dacă vor să formeze o relație pe termen lung, ei comunică despre asta.

Teama că vei pleca îl va face să prețuiască relația în care se află, așa că nu va trimite niciodată semnale care pot fi percepute ambiguu. Omul care are nevoie de tine nu te va ține să aștepți timp îndelungat și nu te va pune pe locul doi.

El vrea să îți ofere tot ce-i mai bun, tot ce meriți mai bun. Omul care are nevoie de tine nu te va face să îți faci griji și să te întrebi mereu despre adevăratele lui intenții.

Uneori, deși este greu de acceptat, dacă un bărbat nu manifestă suficient interes față de tine, asta înseamnă că el pur și simplu nu te iubește. Doar că trebuie să înțelegi că nu este sfârșitul lumii.

Nu trebuie să lași o astfel de părere să-ți conducă viața. Pentru a găsi pe cineva care să-ți ofere adevărata iubire și loialitate, trebuie să păstrezi mintea limpede. Nu trebuie să cazi în plasa promisiunilor, cuvintelor dulci ale fiecărui bărbat care îți va apărea în cale. Nu cădea în aceste capcane. Mereu trebuie să-ți recunoști propria valoare.

Nu ești femeia care se lasă mințită cu cele mai banale cuvinte, cele mai banale acțiuni. Ești femeia demnă, care merită respect și grijă, atenție și iubire. Meriți doar ce e mai bun.