Niciodată nu ignoraţi aceste 5 semne la începutul relaţiei voastre

În fiecare relaţie există ascensiuni şi căderi. Dacă în relaţia ta, însă, căderile sunt mult mai multe la număr decât ascensiunile, atunci poate e mai bine să te opreşti şi să analizezi unele lucruri. Iată câteva semne că lucrurile nu mai sunt ca înainte şi că e timpul să încetaţi să luptaţi cu destinul:

Vă certaţi mult

Nu există relaţii perfecte, totuşi dacă vă certaţi mereu, de câteva ori pe zi, aceasta e o problemă gravă. Analizaţi premisele şi cauzele acestor certuri constante. Dacă ajungeţi la concluzia că relaţia voastră se dărâmă, treptat, din cauza unor probleme care nu pot fi înlăturate, atunci e mai bine să luaţi o pauză. Certurile constante ne obosesc şi ne schimbă, facându-ne mult mai reci şi mai lipsiţi de încredere, unul faţă de celălalt.

El face glume dureroase

Dacă ţi-a atins sentimentele cu o glumă nepotrivită, iar apoi şi-a cerut scuze, atunci totul e în regulă. Dar dacă face acest lucru josnic în mod constant, fără să ia în consideraţie reacţiile şi reproşurile tale, atuci e clar că sentimentele tale îi sunt indiferente. Nu ai nevoie de o astfel de persoană. Ai grijă de tine şi de starea ta spirituală. Meriţi tot ce-i mai bun!

Nu sunteţi capabili să luaţi decizii împreună

Să nu fiţi de acord în toate aspectele e un lucru normal. Dar este necesar să aveţi viziuni asemănătoare asupra lucrurilor fundamentale ale vieţii. Dacă nu puteţi conveni în luarea deciziilor importante precum: dacă vă doriţi sau nu copii, dacă vreţi să trăţi unde sunteți sau în alt capăt al lumii, dacă vreţi să lucraţi ambii sau cineva să stea acasă, atunci cum mai puteţi vorbi despre un viitor comun? E o chestie să nu vă puteţi decide la culoarea tapetelor din bucătărie, şi cu totul alta să vreţi să vă trăiţi viaţa conform unor principii, standarte şi valori radical diferite.

Aveţi interese diferite

Ce va rămâne din relaţia voastră atunci când pasiunea de la început va dispărea? Doar cenuşă, nu-i aşa? De aceea, e important să aveţi lucruri în comun, ca să puteţi călători, privi filme, citi cărţi şi comunica despre toate aceste lucruri, atunci când atmosfera relaţiei voastre e mai calmă.

El nu te atrage

Ţi se pare că sunteţi un cuplu perfect. El te face să zâmbeşti, te înţelege, te susţine şi te face să te simţi confortabil alături de el. Dar dacă nu te atrage ca bărbat, nimic nu va merge între voi. Atracţia fizică şi afecţiunea spirituală sunt două componente care definesc o relaţie corectă. Fără ele nimic nu mai e la fel.

Sursa :