Niciodată nu-i aminti unui om despre tine. Cel care cu adevărat va avea nevoie de tine te va găsi oricum. Iar restul se vor risipi la prima suflare de vânt

Diferența dintre un om care te iubește și unul care pur și simplu e alături e că ultimul va avea nevoie de motive, dovezi și pofte împlinite ca să rămână. Diferența dinte un om care te vrea aproape și unul care vrea ceva de la tine e că primul va face orice ca să te simtă lângă el. Celălalt va găsi ceva mai bun și va pleca. Oamenii nu sunt atât de îndrăgostiți, perfecți și iubitori cum par atunci când îi iubim noi. Dar nu e neapărat să fii perfect, trebuie să fii la locul potrivit și lângă omul potrivit. Asta găsești abia după ce te convingi că celălalt are nevoie de tine.

E frumos să remarci prezența unui om drag, dar e important să-i remarci și absența. Atfel demonztrezi lui și îți demonstrezi și ție că ai nevoie de el. Că, indiferent unde este jumătatea ta, vă veți întregi într-un final. Că nu e nevoie de obligații ca să fii lângă cineva. Asta și este partea cea mai frumoasă în dragoste: ea nu obligă la nimic și totuși apropie atât de mult.

Nu trebuie să te faci vizibilă unui om ca să te placă. Nici să pui presiune pe emoțiile lui. Cel care ține la tine și așa îți va rămâne aproape. Iar alții vor pleca, pentru că nu vor mai găsi interesant un om care a decis să facă uz de reciprocitate. Întâi vezi dacă ea sau el ține la tine cu adevărat. Testează-l în timp. Prin gesturile și faptele lui. Apoi apropie-te sau rămâi distantă. Iubește sau lasă. Păstrează sa uită.

Niciodată nu-i aminti unui om despre tine. Cel care cu adevărat va avea nevoie de tine te va găsi oricum. Iar restul se vor risipi la prima suflare de vânt.