Niciodată da atenție la ce spune un bărbat. Pur și simplu privește ce face el

Cuvintele unui bărbat nu îți vor spune prea multe, în schimb faptele lui vor transmite suficiente lucruri. Îți vor răspunde la multe întrebări. Îți vor da de înțeles dacă merită să ai încredere în el sau nu. Dacă e posibil să aveți un viitor comun. Felul în care un bărbat reacționează la realitatea din jur, la cerințele acestei lumi și la așteptările femeii de alături sunt mai importante decât toate cuvintele lui. Pentru că una e să promiți și alta e să te ții de promisiune. Una e să spui și alta e să faci.

O femeie mereu a fost atrasă de un bărbat hotărât, de un bărbat puternic și în stare să ia decizii. O femeie mereu a fost cucerită de un bărbat care va avea răspunsurile la el. Răspunsuri practice și argumentate. O femeie mereu a dorit să urmeze un bărbat cu perspectivă, cu planuri și un viitor sigur. Altfel apare îndoiala, neîncrederea și indecizia și aici totul se rupe. Dragostea pleacă dacă nu e întreținută cu fapte. Și femeia pleacă dacă nu are convingerea că alături de bărbatul ei totul va fi bine.

Da, nu banii și nu statutul fac pe o femeie să iubească un bărbat. În schimb, valoarea lui și prețul cuvintelor sale vor spune multe. Doar bărbații siguri pe ei, stabili emoțional și de încredere vor păstra o femeie fericită. În rest ea va lupta pentru doi. Doar un bărbat care îi va spune: “eu voi avea grijă de tine” și apoi chiar va avea grijă se va bucura și de dragostea ei. Cu restul ea va mima un sentiment. Pentru că așa sunt femeile: au nevoie de cineva care să le susțină, au nevoie de un bărbat alături de cale chiar și în cele mai dificile momente vor spune că există o soluție. Că există el. Unde nu este încredere, nu este iubire. Unde nu sunt fapte, nu sunt relații de durată. Unde nu sunt bărbați corecți, nu sunt femei fericite.

Niciodată nu trage atenție la ce spune un bărbat. Pur și simplu privește ce face el.