„Niciodată nu cere nimic de la el”: un psiholog explică care femei primesc tot ce își doresc din partea bărbaților

Vă doriți să fiți genul de femeie, fericirea căreia nu ar putea fi măsurată în bani? Instrucțiunea care vă poate ghida în acest sens este compusă din doar două direcții simple:

Alege bărbații corecți

Una dintre trăsăturile cele mai insuportabile ale bărbaților este lăcomia. Bărbații lacomi au o aparență îngrozitoare în societate. Ei numără fiecare bănuț în locuri publice și dramatizează orice situație mai mult sau mai puțin legată de situația lor financiară.

Bărbații parveniți sunt cei care își trăiesc viața extrem de limitat. E ca și cum ar fi obsedați să-și controleze exagerat de mult bugetul.

Acest gen de oameni sunt întotdeauna toxici și nu permit partenerelor să-și trăiască viață într-o manieră mai distinsă din punct de vedere material, chiar dacă le pot asigura cu ușurință.

Fii o femeie care ar merita toate frumusețile lumii

Comportă-te în așa fel, încât să provoci bărbaților acest gen de impresie: „Nu am nevoie de nimic, am deja tot ce-mi trebuie. Nu sunt cu tine pentru banii tăi.” Dacă-i arăți că ești independentă și mândră față de propria persoană la momentul potrivit, atunci crede-mă că i-ai câștigat inima. Anume acestor femei vrei să le dăruiești tot ce ai.

Există o explicație simplă în acest sens: bărbații corecți tind să-și satisfacă partenerele în plan material, pentru că acest lucru contribuie la creșterea propriei lor stime de sine.

Acum haideți să analizăm comportamentul eronat al femeilor.

Nu trebuie să treci pe lângă magazinele de haine sau de bijuterii cu afirmații de genul: „Vai, ce rochie frumoasă! Aș vrea atât de mult să o port!” Bărbații simt că partenera lor încearcă să-i manipuleze, de aceea ei aleg să ignore acest semnal disperat sau chiar mai rău – să răspundă agresiv.

O femeie înțeleaptă ar adopta o strategie total diferită, pentru a-și convinge partenerul. Ea l-ar ruga direct să-i cumpere această rochie, el cel mai probabil ar spune nu, justificându-și răspunsul cu mii de argumente. După care ea și-ar aduna bani, ar cumpăra rochia de una singură, demonstându-i că nu depinde de el.

Rețineți că bărbații nu pot suporta când partenerele lor nu sunt dependente cumva de ei. E ca și cum ei ar fi elementul secundar în relație. Acest lucru le atinge orgoliul extrem de mult, provocându-le să vă privească cu alți ochi, dar și să-și schimbe atitudinea.

Sursa :