Nici un bărbat nu este suficient de bogat, încât să-și permită să cumpere emoțiile sincere ale unei femei

Cu bani putem cumpăra lucruri materiale, putem pleca în cele mai frumoase țări, dar cât de mult am dori, niciodată nu vom putea cumpăra inima unei femei. Te înșeli amarnic crezând că vei avea sentimentele ei dăruindu-i cele mai scumpe cadouri. Dacă crezi că o mașină de marcă și excursiile exotice îți pot oferi iubirea unei femei, greșești și atunci când vei realiza că a stat lângă tine pentru bani vei suferi sau vei spune că toate femeile se vând și vei greși.

Într-o societate materialistă vei găsi multe femei care vor fi lângă tine atât timp cât vei avea posibilitatea să le întreții și să le oferi un trai decent și lipsit de griji. Nu neg faptul că multe din ele îți vor spune un „te iubesc” și „ești bărbatul vieții lor”. Dar oare cât de adevărate vor fi cuvintele lor și cât de sincere vor fi emoțiile pe care le vor trăi? Vor sta lângă tine și în momentul când vei fi bolnav sau nu vei mai avea nici un ban? Sigur că nu.

Dar fericirea nu se găsește într-o călătorie la Paris sau într-un colier cu diamante. O floare poate trezi emoții, mai sincere decât un inel. A trăi lângă cineva care știi că e alături doar pentru faptul că ai cardul plin te face să te simți frustrat și neîncrezut în tine ca bărbat. Ar trebui să-ți asumi faptul că ar putea să plece la altul care e sărac, dar  care o face fericită, o iubește.

Nici un bărbat nu este suficient de bogat, încât să-și permită să cumpere emoțiile sincere ale unei femei. Iubirea nu se cumpără, ea se simte și se trăiește. Iubirea nu se pune pe același cântar cu banii. O femeie care iubește sincer poate sta lângă un bărbat care îi poate oferi doar o simplă floare, în schimb simte față de el ceva sincer, firesc. A-ți vinde tinerețea pentru niște țoale e cea mai mare prostie. A trăi cu o femeie care îți iubește banii și nu pe tine e cea mai mare greșeală. Cel mai bogat bărbat e cel care are sufletul bogat și iubește sincer. Poți cumpăra multe cu banii. Dar oare poți avea totul cu adevărat?

Nici un bărbat nu este suficient de bogat, încât să-și permită să cumpere emoțiile sincere ale unei femei. – citat cu autor anonim