Nici toate mâinile din lume care-ți vor aplauda succesul, nu vor valora cât mâna care-ți va șterge lacrimile când totul va fi rău

Ce contează câți oameni îți sunt aproape în momente de fericire, dacă atunci când ți-e greu rămâi singură? Ce contează toate stările de bine susținute de cineva, dacă atunci când plângi acel cineva nu te îmbrățișează? Pe bune, apreciem oamenii după cum își doresc ei și nu înțelegem că ei toți nu ar valora nimic dacă i-am invita alături atunci când ne simțim prost. Ei pur și simplu nu ar veni.

Va veni omul care ține la tine cu adevărat. Va veni prietenul, amicul sau pur și simpu un suflet curat, căruia nu-i va fi greu să șteargă o lacrimă, să ofere o îmbrățișare, să susțină, să facă o glumă bună, să te readucă la viață. Va veni cel căruia îi va păsa și trebuie să ții cont de asta și să înveți să-l prețuiești cu adevărat.

Nimic nu se compară cu un om drag care te înțelege din priviri. Atunci știi că ai putea spune de ce îți este geru și vei fi sigur că nu vei primi drept răspuns o privire aruncată pieziș și un spate întors în grabă. Cuvintele spuse de cel care te susține valoarează cel mai mult, mâinile care îți șterg lacrimile sunt cele mai scumpe și sufletul care îți îmbrățișează visurile e cel mai adevărat. Ține cont de asta!

Nici toate mâinile din lume care-ți vor aplauda succesul, nu vor valora cât mâna care-ți va șterge lacrimile când totul va fi rău. – citat cu autor anonim