Nici nu te gândi să fii mai puțin decât poți fi

Dacă îți va spune cineva vreodată că ești prea mult, trebuie să ții minte un lucru: este foarte probabil ca acești oameni nici acum, dar nici altă dată în viață ar putea să nu fie suficienți pentru tine.

Fiecare dintre noi este exact așa cum trebuie și cât trebuie să fie. Să ții minte că nu ești prea mult. Niciodată nu ai fost prea mult, ci exact atât cât ai trebuit să fii la momentul și la locul potrivit. Te-ai născut pentru a fi tu însăți, nu pentru a repeta viața cuiva sau a merge pe calea cuiva.

Am venit în această lume pentru a fi cei unici, cei inteligenți fiecare în felul său, cei iubitori, cei simțitori, cei îndrăzneți sau cei timizi. Nu asculta pe nimeni care îți spune că ești prea mult. Tu ești o ființă unică. Ești soarele sau luna, stelele și cerul.

Tu ești forța care controlează fluxul și refluxul. Ești esența dansului exotic sau urletul incontrolabil al lupoaicei în vreme de lună plină. Ești pământ, foc, aer și apă. Ești curaj, dorință și putere.

Tu ești cea care arde și care renaște din nou, ținând apăsat degetul pe pulsul lumii. Ești ființa care dansează cu propria umbră și care alungă toate nălucirile din calea sa. Ești ființa care caută doar adevărul și care urăște minciuna. Ești ispită și căldură. Ești creație și mister.

Cum poți fi mai puțin?

Cum să accepți să ți se spună că ești mai puțin? Să nu lași pe nimeni niciodată să te convingă că meriți mai puțin. Să nu lași pe nimeni să-ți spună că nu meriți o iubire sinceră, curată, puternică, adevărată.

Undeva acolo, în întreg universul există iubirea care nu te va face inferioară, care nu-ți va spune că ești prea mult sau că nu meriți mai mult. Există iubirea care va urla la lună împreună cu tine și veți construi împreună o nouă cale.

Când vei întâlni această dragoste, vei înțelege că a meritat să aștepți. El va cel care te va vedea și te va recunoaște așa cum ești, fără să vrea să te schimbe. Să te prefacă sau să-ți spună că ești prea mult pentru el.

Dar, înainte de a întâlni marea ta dragoste, adună tot jarul din interiorul sufletului tău și aprinde focul. Eliberează de la tine pe toți cei care nu te merită, care nu te înțeleg, care nu te știu. Pregătește-te de marea întâlnire doar cu cel care te va merita. Care te va accepta, care te va susține și îți va spune că ești așa cum trebuie să fii.