Nici nu ne dăm seama câtă energie lăuntrică avem. De unde luăm puteri pentru a ne schimba viaţa!

Ştim bine că totul este controlat de forţele energetice. De aceea, de-a lungul evoluţiei istorice, oamenii au încercat să găsescă un sistem perfect, care ar putea valorifica la maxim energia noastră lăuntrică. Savanţii contemporani ne propun să facem sport, să ne hidratăm şi să ne alimentăm corect, dar şi să petrecem mult timp la aer liber.

Astfel, ei ne garantează că, îndeplinind aceste condiţii, vom fi neapărat plini de pasiune şi capabili de o muncă productivă.

Dar trebuie să ne dăm seama de un lucru important. Toţi aceşti factori fiziologici sunt mai mult premise ale unei energii lăuntrice corecte, ci nu catalizatorii ei.

Iată unele concluzii făcute în urma unui studiu profesional la acestui subiect:

Puterea vine atunci când avem cea mai mare nevoie de ea.

Odată, acest răspuns simplu, dar profund, mi-a venit bruscca o reverie. Atâta timp cât nu aveţi în ce să vă investiţi energia interioară, nu veţi putea beneficia de ea. Cu cât mai colosală este implicarea ta în univers, cu atât mai mare va fi cantitatea de energie produsă de chakrele tale spirituale.

Nu uitaţi că pentru a vă valorifica energia interioară, mai aveţi nevoie şi de o atitudine corectă şi de o voinţă puternică, nu doar de presiunea factorilor externi. Pentru a vă convinge de realitatea acestui subiect, vreau să fac o anologie cu proverbul indian „Omul stă în faţa vieţii, ca în faţa unui ocean imens, dar are în mână doar o lingură.”

Avem în noi atâta energie lăuntrică, încât să putem răsturna munţi şi trece peste oceane, dar noi nu o folosim, ci ne plângem constant pe absenţa ei. De aceea, nu uitaţi să priviţi în interiorul vostru, să lucraţi asupra atitudinii corecte asupra lucrurilor, şi atunci vă veţi bucura de un efect pozitiv asupra vieţii.

Entuziasmul, pasiunea şi puterea sunt elementele definitorii ale forţei energetice umane şi ele par imediat după ce omul capătă un scop, un vis sau o aspiraţie puternică. Cu alte cuvinte, dacă decideți să răsturnaţi munţii cu vârful în jos, organismul vostru vă va ajuta, automat, să faceţi acest lucru.

Omul este o fiinţă cu posibilităţi nelimitate şi cu o putere colosală. El are toate resursele pentru a se auto-dezvolta şi a-şi auto-satisface necesităţile spirituale şi profesionale.

El e capabil să schimbe orice convingere şi să devină un virtuos în activitatea pe care o face, primind plăcere de la proces şi împărţind-o cu cei care îl înconjoară.

De aceea, vă dorim să zâmbiţi, să fiţi conştiincioşi de atitudinea voastră, dar şi să fiţi cu adevărat fericiţi de lucrul pe care îl faceţi.

Sursa :