N-am nevoie să fie ușor, am nevoie să merite

Nu vreu povești de dragoste expirate. Am avut suficiente pasiuni cât să înțeleg că iubirea nu se trăiește pe reprize și nici în doze. Nu vreau să vină cineva și să-mi ofere pe tavă o iubire interzisă. Mai bine să lupt pentru ceea ce-mi aparține. Să dau tot ce am mai bun ca să păstrez alături un om corect. Să mă dedic unei relații adevărate. Să fiu eu.

Nu vreau să-mi spună cineva că de azi înainte voi trăi mai simplu, fără suferință, fără povești nebune. Știu că nu va fi așa. Mai bine complicat, dar cu adevărat. Mai bine să trăiesc o nebunie și să nu regret, decât să mă retrag și să-mi pară rău. Cel mai important e ca toată nebunia asta să merite. Acel om să merite. Acea clipă să merite.

Viața e una. Dragostea adevărată tot una poate fi. De asta pentru a trăi frumos și pentru a iubi cu adevărat trebuie să-ți sacrifici liniștea. Să încerci. Să-ți depășești limitele. Să lupți dacă trebuie. Să demonstrezi că anume tu ești cel care trebuie să fie alături de acel om și să trăiască acea aventură. Altfel, la ce bun să ajungi la bătrânețe și să spui că ai vrut să trăiești altfel și să iubești pe altcineva? LA CE BUN?

N-am nevoie să fie ușor, am nevoie să merite. – citat cu autor anonim