Mulți bărbați se tem de femeile până la care mai trebuie să crească și preferă să se folosească de femeile până la care sunt nevoiți să coboare

Nu e nimic rău în a înțelege ce nu-i place femeii de alături și a te schimba spre bine. Până la urmă are de câștigat nu doar ea, dar și relația voastră. Sau cu o femeie fericită alături și bărbatul parcă e mai împlinit. Se duc grijile, neliniștea și nesiguranța. Nu e nimic înjositor în a-ți da seama că femeia ta e mai bună în anumite situații și că trebuie să crești puțin pentru a fi pe măsură. Dacă o vei face, vei primi admirația și susținerea ei. Dacă nu, ambii vă veți simți prost. Ea de neîncredere și tu de neputință. Așa că din discuțiile sănătoase și directe întotdeauna iese ceva, cum iese ceva și din conștientizarea bărbatului că vrea să rămână alături de o femeie, doar că mai are de lucrat la responsabilitate sau cucerire. E mai bine așa decât să alegi din prima ceea ce e inferior așteptărilor și să cobori acolo.

Pentru că acolo te așteaptă o femeie de care te vei folosi. O femeie căreia mereu îi vei reproșa că nu face lucrurile așa cum te aștepți. Ciorba nu e bună. Cuvintele sunt nepotrivite. Rochia nu e suficient de mulată. Până și dragostea nu e la fel. Și nu pentru că e așa în realitate, dar pentru că te crezi superior și asta nu o schimbi. Te potrivești la caracter și acțiuni doar cu anumite tipuri de femei, cum anumite femei se potrivesc cu tine. De data asta, ai găsit o femeie pe care oricând o poți numi drept sursa căderii tale nervoase, sursa infidelității tale, sursa instabilității finanicare, sursa indiferenței. Ea aceptă pentru că ea te iubește. Sau poate pentru că nu a trecut prin atâtea experiențe cât să-și dea seama cine ești tu. Ca bărbat însă tu simți că nu ai unde crește spiritual, emoțional, Dar decât să cobori și să judeci, mai bine crești și ești fericit.

Mulți bărbați se tem să recunoască că femeia de alături e mai deșteaptă, mai spirituală sau chiar și mai bogată. O iau asta prea personal și ajung să pună orgoliul mai presus ca dragostea. E suficient însă puțină înțelegere și dorința să fii la fel de bun ca lucrurile să se așeze așa cum ai dorit mai bine. În caz contrar, fie pleci și apoi ești mereu nemulțumit alături de cineva, fie rămâi și ești presat în fiecare zi. Pe când nimeni nu trebuie să te preseze. Singur trebuie să vrei să fii mai bun, mai potrivit, mai corect. Ea doar te iubește și îți vrea binele. Așa e mai potrivit, decât să cauți o femeie de care să te folosești, doar pentru că o consideri undeva inferioară ție. Trebuie să știi că doar pentru femeia iubită se luptă, restul nu e decât un fals. Iar să lupți corect e cel mai potrivit în dragoste.

Mulți bărbați se tem de femeile până la care mai trebuie să crească și preferă să se folosească de femeile până la care sunt nevoiți să coboare.