fb

Multe femei ar putea să încălzească patul unui bărbat. Puţine însă i-ar putea încălzi inima

Bărbatul de asta şi e bărbat: iubeşte o femeie cu putere şi sinceritate şi e gata oricând să aibă grijă de omul lui. În viaţă însă nu mereu dai din prima peste jumătatea ta. Tocmai de asta un bărbat poate iubi cu ochii, cu gândul, cu mâinile şi cu o sticlă de wisky, dar foarte foarte rar iubeşte cu inima. Atunci s-ar putea să nu recunoşti puternicul din el sau invers, s-ar putea să vezi un hotărât gata să facă totul pentru ea. Fiecare femeie rămâne în amintirea unui bărbat, dar nu fiecare trece dincolo, spre inimă.

Mulţi trec sub iubire clipele senzuale de dimineaţă, momentele erotice de după micul dejun sau scenele intime de la mijlocul nopţii. Da, sexul e important în dragoste, important pentru bărbat şi femeie deopotrivă. Dar sexul nu e dragoste, iar dragoste nu poţi face cu oricine. Totul se porneşte de la un flirt, mereu însă rămâne gustul. Iar de la cel mai bun gust la dragoste e doar un pas. Bărbaţii vor ţine la toate femeile care vor trece prin patul lor, dar vor ruga mult prea puţine să rămână. Dacă un bărbat se trezeşte dimineaţa şi nu fuge din prima la bucătărie sau baie, ci rămâne prins pe-o margine de pat să urmărească un zâmbet senin de fată, se prea poate ca după noaptea frumoasă să rămână şi altceva, la fel de frumos.

Nu este nimic rău în a încerca. Încercând, îţi faci experienţe prin care îndirect îţi vei cimenta relaţia de-o viaţă. Aşa nu vei dori mai mult, pentru că vei şti că ce ai alături e cel mai bun…iar asta o faci comparând. Ceea ce diferenţiază un pat cu o femeie şi un pat cu o femeie pe care o iubeşti este felul în care te culci alături. Pe omul tău ai vrea să-l protejezi, să-i oferi patul ca un loc sacru al făgăduinţei voastre de a vă iubi. Ai vrea să acoperi cu mâinile goliciunea corpului ei şi să nu laşi nici un moment să simtă că ar fi singură. Cu restul femeilor e…la fel.

Iubim total, pentru că percepem dragostea în totalitatea lucrurilor ce fac să ne regăsim lângă omul drag. Tocmai de asta bărbaţii vor iubi multe corpuri, dar puţine suflete, pentru că nu vor dori niciodată să se regăsească lângă un corp gol de haine şi atât. Emoţia de a vrea un corp de femeie poate dura o zi, o lună, dar nu o viaţă.

După, fiecare bărbat se va vrea la casa lui, lângă femeia lui care îl va face fericit şi-i va încălzi inima. Aşa că, în ecuaţia unei iubiri, multe femei ar putea să încălzească patul unui bărbat. Puţine însă i-ar putea încălzi inima.